[center:a768f6db83]Ogłaszamy konkurs na logo forfoto.[/center:a768f6db83]
[center:a768f6db83]Wszystkich pomysłodawców prosimy o przedstawienie swoich propozycji za pośrednictwem maila, na adres forum admin@forfoto.pl
z dopiskiem „logo” oraz z podpisem (nick zarejestrowany na forum)
Termin nadsyłania propozycji: do 21 stycznia 2007
Zwycięskie logo będzie zawierało informację o jego autorze.[/center:a768f6db83]
To moze dacie chociaz jakies fotki aparatów

Bo nie zamierzam brać z innych stron

No przydały by się wymiary

a aktualne wam sie niepodoba?

Cytat:No przydały by się wymiary
no wlasnie
FUJI podaj wymiary

:twisted: :twisted: :twisted:
vladi napisał(a):Cytat:No przydały by się wymiary
no wlasnie FUJI podaj wymiary
:twisted: :twisted: :twisted:
Haha

Loga oczywiście :P
podam wam konkretnie o co chodzi

myśleliśmy o wersji skróconej logo a konkretnie dwie literki FF takie logo łatwiej jest wstawiać na różnego typu gadżety np

jakies tam kubki koszulki itd

obecne logo ma rozmiar 970x136

tak więc zobaczymy co kto wymyśli

mogą być np 2 wersje rozmiarowe, pierwsze na strone wielkości obecnego i druga mniejsza właśnie do użycia w reklamie
Mauser mnie sie podoba obecne

ale powód podałem wyżej

Bonzo ale ja chcialem wymiary dostac od
FUJI
vladi dobre

Look no to ona sama już to musi napisać

ja podałem wymiary forum

to mam inna propozycje, jako ze chcecie robic sobie nowy wizerunek to radze zwrocic sie do jakiejs agencji reklamowej i zrobia wam calosciowy wyglad serwisu wraz z reklama posrednia- koszulki, kubki i inne cuda wianki. profesjonalne wykonanie znacznie roznic sie bedzie graficznie, z zalozenia, od amatorki. nie wspomne o oczywistych optymalizacjach...
a... no i logo takie
![[Obrazek: logo1uw5.jpg]](http://img217.imageshack.us/img217/368/logo1uw5.jpg)
Ja bym zrobił (kiedys interesowalem sie grafika, ale nie mam zdjęć!! A powtórze

Nie mam zamiaru zabierac z innych stron ...
No
Look powiem Ci ze bardzo Ciekawe to jest..... Ja moge zaprezentowac tylko napis ktory stworzyłem z nudow w szkole....

moze na cos sie przyda
![[Obrazek: 4b7b3ea25e65b6ccmed.jpg]](http://images14.fotosik.pl/5/4b7b3ea25e65b6ccmed.jpg)
Look jak pozwolisz wykożystam ten kwadratowy znak na avatar defaultowy

Jak jakies koszulki to ja sie pisze!!! Np cos a'la FORFOTO.PL USER 8) i jakis obrazeczek...
Jeśli chodzi o logo na kubek czy koszulkę to mnie takie coś do głowy przyszło:
Oczywiście czcionka i sama treść w razie czego jest do zmiany

fajne to ostatnie

Pionio no niezły cwancych

no fakt czcionka inna by sie zdała

czekamy dalej i poźniej będziemy wybierać

Malo troche widac napis na tym obiektywie :roll:
05H33 ale na kubek jak znalazl...

Aha i fotka aparatu by Bonzo

Mam pozwolenie :P
no no orix... ladne

mnie sie bardzo podoba... i widze ze tam na dole by byly juz linki do poszczegolnych dzialow... fajnie pomyslane... ale chyba ten aparat by lepiej bardziej po prawej wygladal...
orix Jak dla mnie bomba

o wlasnie

jak dla mnie bomba

orix bajer

pokaz jeszcze werjse bez napisow na dole to bedziesz master

no bardzo fajne ,podoba mi sie

it's good it's really good :]
masher napisał(a):o mam inna propozycje, jako ze chcecie robic sobie nowy wizerunek to radze zwrocic sie do jakiejs agencji reklamowej i zrobia wam calosciowy wyglad serwisu wraz z reklama posrednia- koszulki, kubki i inne cuda wianki. profesjonalne wykonanie znacznie roznic sie bedzie graficznie, z zalozenia, od amatorki. nie wspomne o oczywistych optymalizacjach...
masher to jest forum a nie serwis na którym sie zarabia

i kto ma placić za ta profi firme ? forum to jakaś tam społeczność która wspólnie tworzy swój kącik w sieci

więc wydaje mi się że takie wspólne projekty dodatkowo scalaja ta społeczność

Bonzo jak najbardziej popieram. To tylko zbedne obciążenie naszego portfela, a jak widać jest potencjał w forumowiczach.
thanks for all

fajnie ze sie podoba
Bonzo napisał(a):Look jak pozwolisz wykożystam ten kwadratowy znak na avatar defaultowy 
Nie ma problemu

@Look naprawdę super te logo, inne prace tez bardzo fajne, choć to nie jest moja mocna strona, spróbowałem również coś dla zabawy sklecić

. Co do płatnej propozycji popularyzacji forum to pomysł mi sie akurat przy tego typu działalności nie podoba. Jesli forum będzie bez "duszy" to nie odniesie sukcesu, nie o ilość userów tu chodzi a o jakość, jak będzie dobre to nowych forumowiczów przyciagnie, reklamodawców także, a jak będzie to pusty bębęn, to będzie grzmiał na lewo i prawo, niestety w środku będzie pusty. Tak jak ktos wspomniał, takie pomysły jak z logo czy kalendarzem, może i amatorskie, ale niepowtarzalne i jedyne w swoim rodzaju, buduja tą grupe i tworzą niepowtarzalny klimat, a o to w tym głównie chodzi. Pozdr
![[Obrazek: logofor.jpg]](http://img.photobucket.com/albums/v489/jacky-x/logofor.jpg)
I co jest juz jakies rozstrzygnięcie ?

Hmmmm bo dziś dwudziestypierwszy

orix co sie tak niecierpliwisz? :P
21 dzisiaj :P
a ja sie nie niecierpliwie :P tylko tak poprostu pytam :P
orix twoje byc może będzie wybrane jako drugie logo naszego forum

a niestety małego logo czyli wersji skróconej nie wybraliśmy

Jak chcecie

superkomornik napisał(a):no chyba, że masher stawia 
eee konkurencje mam wspierac?
Bonzo- scalac scalaja, ale czy tworzy to ciekawy wizerunek, czy ten w ktorym kierunku chcecie isc? jakis, wspolny, spolecznosciowy napewno tak. kiedys odwiedzajac jednego klienta zostalem uraczony pogladem na totalna antyreklame. stworzyl/stworzono mu najbrzydsza strone w sieci jaka w zyciu widzialem- o motorowerach, oferta sklepowa itd. zapewnialo mu to odwiedziny w znacznej ilosci i o dziwo klientow. a to wszystko dlatego ze kazdy chcial zobaczyc ten koszmareks. wiec jest to jakas opcja i cos w tym napewno jest o czym moglem sie osobiscie przekonac

Jesli to jeszcze aktualne to ja coś takiego zmontowałem - może się przyda
i odwrotnie:
![[Obrazek: whitemn4.jpg]](http://img183.imageshack.us/img183/4217/whitemn4.jpg)
Zapp no no to mi się podoba

jak możesz to prześlij mi na maila obydwa projekty