forFoto.pl forum fotograficzne

Pełna wersja: NOWE LOGO FORFOTO
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
[center:a768f6db83]Ogłaszamy konkurs na logo forfoto.[/center:a768f6db83]
[center:a768f6db83]Wszystkich pomysłodawców prosimy o przedstawienie swoich propozycji za pośrednictwem maila, na adres forum admin@forfoto.pl
z dopiskiem „logo” oraz z podpisem (nick zarejestrowany na forum)
Termin nadsyłania propozycji: do 21 stycznia 2007
Zwycięskie logo będzie zawierało informację o jego autorze.[/center:a768f6db83]
jakie wymiary? kolory?
To moze dacie chociaz jakies fotki aparatów Smile Bo nie zamierzam brać z innych stron Smile
No przydały by się wymiary Smile
a aktualne wam sie niepodoba? Smile
Cytat:No przydały by się wymiary

no wlasnie FUJI podaj wymiary Mryg :twisted: :twisted: :twisted:
vladi napisał(a):
Cytat:No przydały by się wymiary

no wlasnie FUJI podaj wymiary Mryg :twisted: :twisted: :twisted:
Haha Lol Loga oczywiście :P
podam wam konkretnie o co chodzi Smile myśleliśmy o wersji skróconej logo a konkretnie dwie literki FF takie logo łatwiej jest wstawiać na różnego typu gadżety np Smile jakies tam kubki koszulki itd Mryg obecne logo ma rozmiar 970x136 Smile tak więc zobaczymy co kto wymyśli Smile mogą być np 2 wersje rozmiarowe, pierwsze na strone wielkości obecnego i druga mniejsza właśnie do użycia w reklamie Smile

Mauser mnie sie podoba obecne Smile ale powód podałem wyżej Smile
Bonzo ale ja chcialem wymiary dostac od FUJI Lol vladi dobreMryg
Look no to ona sama już to musi napisać Mryg Laugh ja podałem wymiary forum Laugh
vladi napisał(a):FUJI podaj wymiary
Look napisał(a):ja chcialem wymiary dostac od FUJI
hahahaha, łosz wy sfintuchy Laugh Oops Laugh
to mam inna propozycje, jako ze chcecie robic sobie nowy wizerunek to radze zwrocic sie do jakiejs agencji reklamowej i zrobia wam calosciowy wyglad serwisu wraz z reklama posrednia- koszulki, kubki i inne cuda wianki. profesjonalne wykonanie znacznie roznic sie bedzie graficznie, z zalozenia, od amatorki. nie wspomne o oczywistych optymalizacjach...
a... no i logo takie Smile

[Obrazek: logo1uw5.jpg]
Ja bym zrobił (kiedys interesowalem sie grafika, ale nie mam zdjęć!! A powtórze Mryg Nie mam zamiaru zabierac z innych stron ...
No Look powiem Ci ze bardzo Ciekawe to jest..... Ja moge zaprezentowac tylko napis ktory stworzyłem z nudow w szkole....Smile moze na cos sie przyda Smile
[Obrazek: 4b7b3ea25e65b6ccmed.jpg]
Look jak pozwolisz wykożystam ten kwadratowy znak na avatar defaultowy Smile
Jak jakies koszulki to ja sie pisze!!! Np cos a'la FORFOTO.PL USER 8) i jakis obrazeczek...
Jeśli chodzi o logo na kubek czy koszulkę to mnie takie coś do głowy przyszło:

[Obrazek: logofftt9.jpg]

Oczywiście czcionka i sama treść w razie czego jest do zmiany Mryg
fajne to ostatnie Laugh
Pionio no niezły cwancych Smile no fakt czcionka inna by sie zdała Smile czekamy dalej i poźniej będziemy wybierać Smile
Malo troche widac napis na tym obiektywie :roll:
05H33 ale na kubek jak znalazl... Laugh
Aha i fotka aparatu by Bonzo Mryg Mam pozwolenie :P
no no orix... ladne Laugh mnie sie bardzo podoba... i widze ze tam na dole by byly juz linki do poszczegolnych dzialow... fajnie pomyslane... ale chyba ten aparat by lepiej bardziej po prawej wygladal...
orix Jak dla mnie bomba Smile
o wlasnie Laugh jak dla mnie bomba Laugh
orix bajer Smile pokaz jeszcze werjse bez napisow na dole to bedziesz master Mryg
Napisy mozna oczywiscie dodawac jakie sie chce Mryg

http://img270.imageshack.us/img270/5014/...to2hj0.jpg
no bardzo fajne ,podoba mi sie Smile
it's good it's really good :]
masher napisał(a):o mam inna propozycje, jako ze chcecie robic sobie nowy wizerunek to radze zwrocic sie do jakiejs agencji reklamowej i zrobia wam calosciowy wyglad serwisu wraz z reklama posrednia- koszulki, kubki i inne cuda wianki. profesjonalne wykonanie znacznie roznic sie bedzie graficznie, z zalozenia, od amatorki. nie wspomne o oczywistych optymalizacjach...

masher to jest forum a nie serwis na którym sie zarabia Smile i kto ma placić za ta profi firme ? forum to jakaś tam społeczność która wspólnie tworzy swój kącik w sieci Smile więc wydaje mi się że takie wspólne projekty dodatkowo scalaja ta społeczność Smile
Bonzo jak najbardziej popieram. To tylko zbedne obciążenie naszego portfela, a jak widać jest potencjał w forumowiczach.
orix super !!
thanks for all Mryg
fajnie ze sie podoba

superkomornik

Bonzo napisał(a):
masher napisał(a):o mam inna propozycje, jako ze chcecie robic sobie nowy wizerunek to radze zwrocic sie do jakiejs agencji reklamowej i zrobia wam calosciowy wyglad serwisu wraz z reklama posrednia- koszulki, kubki i inne cuda wianki. profesjonalne wykonanie znacznie roznic sie bedzie graficznie, z zalozenia, od amatorki. nie wspomne o oczywistych optymalizacjach...

masher to jest forum a nie serwis na którym sie zarabia Smile i kto ma placić za ta profi firme ? forum to jakaś tam społeczność która wspólnie tworzy swój kącik w sieci Smile więc wydaje mi się że takie wspólne projekty dodatkowo scalaja ta społeczność Smile

no chyba, że masher stawia Lol
Bonzo napisał(a):Look jak pozwolisz wykożystam ten kwadratowy znak na avatar defaultowy Smile

Nie ma problemuMryg
@Look naprawdę super te logo, inne prace tez bardzo fajne, choć to nie jest moja mocna strona, spróbowałem również coś dla zabawy sklecić Oops . Co do płatnej propozycji popularyzacji forum to pomysł mi sie akurat przy tego typu działalności nie podoba. Jesli forum będzie bez "duszy" to nie odniesie sukcesu, nie o ilość userów tu chodzi a o jakość, jak będzie dobre to nowych forumowiczów przyciagnie, reklamodawców także, a jak będzie to pusty bębęn, to będzie grzmiał na lewo i prawo, niestety w środku będzie pusty. Tak jak ktos wspomniał, takie pomysły jak z logo czy kalendarzem, może i amatorskie, ale niepowtarzalne i jedyne w swoim rodzaju, buduja tą grupe i tworzą niepowtarzalny klimat, a o to w tym głównie chodzi. Pozdr Laugh
[Obrazek: logofor.jpg]
I co jest juz jakies rozstrzygnięcie ? Smile
Hmmmm bo dziś dwudziestypierwszy Mryg
orix co sie tak niecierpliwisz? :P
21 dzisiaj :P
a ja sie nie niecierpliwie :P tylko tak poprostu pytam :P
orix twoje byc może będzie wybrane jako drugie logo naszego forum Smile a niestety małego logo czyli wersji skróconej nie wybraliśmy Smile
Jak chcecie Mryg
superkomornik napisał(a):no chyba, że masher stawia Lol
eee konkurencje mam wspierac? Mryg

Bonzo- scalac scalaja, ale czy tworzy to ciekawy wizerunek, czy ten w ktorym kierunku chcecie isc? jakis, wspolny, spolecznosciowy napewno tak. kiedys odwiedzajac jednego klienta zostalem uraczony pogladem na totalna antyreklame. stworzyl/stworzono mu najbrzydsza strone w sieci jaka w zyciu widzialem- o motorowerach, oferta sklepowa itd. zapewnialo mu to odwiedziny w znacznej ilosci i o dziwo klientow. a to wszystko dlatego ze kazdy chcial zobaczyc ten koszmareks. wiec jest to jakas opcja i cos w tym napewno jest o czym moglem sie osobiscie przekonac Mryg
Jesli to jeszcze aktualne to ja coś takiego zmontowałem - może się przyda Smile

[Obrazek: blackmf3.jpg]

i odwrotnie:

[Obrazek: whitemn4.jpg]
dobre,podoba sie
Zapp no no to mi się podoba Smile jak możesz to prześlij mi na maila obydwa projekty Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie