czy młody jest pełnoletni??:P
oj, piękne miejsce ale niestety nie wykorzystałeś tego. Obróbka wszystko popsuła, smoliste czernie, młodego twarz wygląda jak z kreskówki, do tego miny nie ma najlepszej, jakby żałował, poza tym wsyzło strasznie płaskie i takie bez życia i radości. Ja jestem na nie
Oj bardzo się cieszę, że sezon ślubny się zaczął - szczególnie ze względu na Twoje prace. Widoczki i eventy też były ok, ale ślubne najbardziej mi podchodzą.
To może akurat mnie nie porwało-obróbka zbyt agresywna. Jak na reportaż ok, ale niekoniecznie ślubny...
Czekam na kolejne. Pzdr
(17-05-2011 01:13 PM)crazy napisał(a): [ -> ](...) takie bez życia i radości. (...)
O to chodziło.
Inna (kon)wersja:
młodym raczej mimiki już nie poprawisz

a kolorystyka jakoś średnio mi pasuje

patrzàc na miny pary mocno zastanowilabym sié nad powiedzeniem ;tak:
oboje sprawiajà wrazenie znudzonych, jakby chcieli powiedziec..; to nie tak mialo byc ; myslami nie sà przy sobie
Kurcze, do mnie żadne z tych zdjeć nie trafia. Ani samo zdjecie, ani tym bardziej obróbka mi nie leży. Młodzi wyglądają jakby byli zniesmaczeni, jakby żałowali... Lubię Twoje zdjęcia, ale nie te...
lubie ciemne zdjecia ale 1 jakos mi nie podchodzi - koń-wersja jakos tak...nie w Twoim stylu
3 daje rade ale tez nie zachwyca - znaczy sie samo zdjecie fajne ale jakies malo slubne
Zauważcie pewien ciekawy aspekt tego zdjęcia, że pierwsze wrażenie jakby scena rozgrywała się przed domem, przed wiejską chałupą a dopiero po meblach widać, że to wnętrze. Myślę, że każdym zestawie "ślubniaków" powinny być dwa, trzy ujęcia tego rodzaju, z taką mocną obróbką.
Mnie też się wydaje, że młody jest za młody (Sąd mu kazał?)

ech, zatem cukierkowo-landrynkowe
za mało młodych na zdjęciu młodych

a mi sie pierwsze podoba. nie wszystkie slubniaki musza byc cukierkowe. taka odskocznia.
ps. komentowanie, ze mlody jest za mlody, mam nadzieje ze jest zartem
ja nie lubie cukierkowych ślubnych