Poszukuje jakiegos dobrego programu do tworzenia prezentacji multimedilanych ze zdjęć ze ścieżkami dźwiękowymi a nawet prezentacji będących bardziej "fotofilmem" niż prezentacją; żeby było właśnie dużo różnych możliwości jej kreowania (i żeby były to prezentacje w dobrej jakości), ale żeby nie było to tak skomplikowane jak np. Adobe After Effects - którego jak narazie nie jestem w stanie ogranąć i cokolwiek w nim stworzyć. Z góry dziękuje!
W Nero Vison 7 też da się zrobić i z podkładem dżwiękowym. Program jest z polskim interfejsem co ułatwia sprawę. Można odrazu nagrać na DVD lub VCD.
Ulead CD&DVD PictureShow 4 - uzywalem i jest ok,
Franko napisał(a):ProGold Show
Chyba ProShow Gold hihiihi.
Mam, rozpracowałam go, git. Nie korzystałam z innych prog. ale tutaj jest do wyboru ponad 100 przejść między zdjęciami, dla każdego zdjęcia można ustawić inny czas wyświetlania, można też podstawowo obrobić foty (typu jaśniej-ciemniej, bliżej dalej, etc.), dodać tekst, muzyczkę można zsynchronizować czasowo z pokazem, pokaz zapisać w kilku formatach, jako screensavera też i jako .exe Nie wiem, co mają inne programiki ale ten mi podpasował.
Kiedys bawiłem się Studio 8 (nie pamietam jakiej firmy... Ciekawy programik, można wstawiać fotki, filmy, ścieżkę dźwiekową. Można kombinować z efektami jak w PowerPoint'cie