forFoto.pl forum fotograficzne

Pełna wersja: Prozba- Spotkanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Hej Mryg Mamy pytanko, albo prozbe czy jest jakas chetna osoba z Warszawy, aby sie spotkac w jakims ciekawym miejscu do fotografowania i pokazac nam co nieco jak obslugiwac sie naszym apracikiem jakies wskazowki Mryg

Z gory dzieki za odpowiedzi Mryg
a co masz na myśli "nam" .. już masz parę osób ?? Powiem że ja też jestem chętny do takiego spotkania,na bank była by dobra frajda idąc całą grupką przez miastoSmile Wytłumaczenie podstawowych pojęć i rady dla amatorów. Super by to było tylko czy ktoś z wawki kto jest bardziej doświadczony miał by czas i chęci.

SUPER POMYSŁ :!: :!: Laugh
n30n_neon bo AgataiRenata to siostry bliźniaczki ..
Dokladnie jak nick wskazuje my jestesmy dwie hehe Laugh No zobaczymy czy bedzie ktos chetny podzielic sie swoimi umiejetnosciami z nami amatorami :P Widzialysmy, ze pare osob jest z Wawki, ktore robia piekne zdjecia, ale zobaczymy czy sie odezwa Mryg
Hehe :roll: To się fajnie składa bo mamy też bliźniacze aparaty Wink
Dokladnie hehe Mryg Teraz nam pozostalo czekac, az ktos sie odezwie i zechce spedzic z nami dzien w jakims ladnym miejscu w Warszawie do fotagrofowania Mryg np. Park Saski
Chyba nie ma zbytnio chetnych na spotkanie i na pomoc :(
Okres wakacyjny teraz, tak więc wiesz co robi warszawa, albo pracuje albo jest na wakacjach. Po prostu nie chcą nas wyszkolić pewnie bo im tu konkurencję zrobimy ostrą Smile hehehehe :mrgreen:
HeheLaugh Eee tam odrazu konkurencja:P My tylko chcemy zeby nam co nie co wytlumaczyli o fotografi:P Prawda??:>
Prawda prawda :ble:

Jak widać, nie ma chętnych :/
No wlasnie:(:( Chyba nikt niechce nam pomoc:(:( Przeciez my nie gryziemy :P Chyba bedziemy musieli sie sami spotkac heheLaugh
od pazdziernika planuje zaczac nauke w wawie wiec pisze sie na wszelkie spotkania Smile no ale do tej pory to sie jeszcze pewnie z 10 razy spotkacie Mryg tak czy siak moze pofatygujecie sie na zlot we Wroclawiu?
A kiedy jest ten zlot?? My narazie mamy podpisana umowe do 16 sierpnia,ale nie wiadomo czy nie przedluza umowy. No to bedziemy czekac na Ciebie w pazdzierniku Laugh Laugh A na jakie studia idziesz jak mozna sie zapytac Mryg??
wiecej szczegolow odnosnie zlotu w tym watku: http://forfoto.pl/viewtopic.php?p=38948#38948
a do szkoly wybieram sie na fotografie reklamowa Smile
Uuu to niezly kierunek Mryg No, ale jak masz smykalke i lubisz to robic to czemu nie Mryg
Mnie niestety na waszym zlocie nie będzie :( Nowa praca,nowe stanowisko, więc nowe wyzwania i co się z tym wiąże dużo mniej czasu. oojjjjj no to jakmyimmortal będziesz u nas to coś czuję ze frekwencja w tym temacie wzrośnie w końcu ;D
Heheh zobaczymy Laugh
hehehe... czy frekwencja to nie wiem ale ilosc postow na pewno bo ja do gatunku gadatliwych naleze :P
oooo jak suuper nie jestesmy same Laugh My tez lubimy sobie porozmawiac hehe
szzzzzzzzzzzzzzz ... fiiiiuuuuuuuuuuu wwwiiiiiiiiii ... kurde .. ale wiatr hula po tym temacie. :P A mama mnie przestrzegała : Jeśli masz liczyć to licz na siebie Lol znów miała rację :?:
hmmm no ja jestem z wawki Smile teraz sie odzywam bo taki okres wyjazdow....
z checia wybral bym sie na wspolne focenie bo generalnie znajomych z foto mam tylko netowych :/
wiec jak cos to mozemy sie umowic, do przyszlego piatku w wawie jeszcze jestem

pozdrav
noooo to składajcie propozycję na spotkanko. Ja się dostosuję. moozg Kiedy, jak i gdzie by tobie pasowało :?: AgataiRenata wy tak samo Smile
No my mamy kochana prace:/ Dzisiaj brat da mi grafik na caly ten tydzien i powiemy kiedy mamy wolneSmileSmile Kurde fajnie coraz wiecej ludziLaugh JESZCZE JESZCZE!!LaughLaugh
no generalnie do czwartku nie mam planow, wiec wszystko jedno moze byc np w poniedzialek popoludniu

a kwestia miejsca - jakie propozycje?
Wiec tak:Agata ma wolne w poniedzieaek i wtorek a ja mam we wtorek i piatek Smile Dobrze by bylo jakby to mial byc wotrek bo wtedy bym mogla i ja z wami popstrykac Smile Ale jak nie mozna to tylko Agatka przyjedzie w poniedzialek Mryg
dobra mi wtorek pasuje, a godzina, miejsce?

jak cos ja zazwyczaj siedze na gg 1122168 wiec zapraszam
Dla nas moze byc to godzina 12-13 a miejsce hmm bedzie trzeba pomyslec Laugh Trzeba poczekac jeszcze na n30n_neon czy mu pasuje wtorek Mryg
hehe pasuje Laugh To teraz miejsce i godzinka ...
mi by bardziej 13 pasowala, bo spioch ze mnie Mryg

co do miejsce - to zale kto co lubi focic - mozna isc do parku polowac na kaczuchy i wiewiory a przy okazji kwiatki, chociaz mam juz przesyt krzakow Mryg, mozna szwedac sie po miescie i jakas streephoterke zrobic, albo poszukac jakiegos opuszczonego budynku, moze jakis industrial...
czekam na inne propozycje
Ja myślę ze miasto jest dobrym pomysłem.Starówka?? Tym bardziej że chciał bym troszkę ludzi uchwycić i zobaczyć jak w tym temacie bym wypadłSmile Jakoś samemu to i strach i wstyd mi iść i ludzi pstrykać Smile a tutaj w ekipie raźniej Smile Tak więc ja jestem za starówką : Człowieki Lol , stare budynki przecież, wąskie uliczki i zakamarki. Teraz wasze propozycje..

Czyli mamy już obcykane Wtorek godz.13:00 miejsce: nieznaneSmile
Nasza propozycja to Łazienki Mryg Sa zwierzaczki, kwaituszki,budynki no i ludzie Mryg 4 w 1 Laugh
Łazienki to też wydaje mi się dobry temat. Dla mnie okey.
moozg super masz te foty na swojej www :!: oojjj będziemy mieli do ciebie mnóstwo pytań Smile
motyw starowki mi sie podoba ale nie stoi nic na przeszkodzie by zaliczyc jakis park przy okazji, ja tam po miescie moge spacerowac na dluzsze dystanse Smile wieksza szansa uchwycic cos ciekawego
No to co meska decyzja Starowka o 13 przed Kolumna Zygmunta ??
OK
Suuper Mryg mamy nadzieje, ze dojdzie do spotkanie i ze efekty tego beda dobre Mryg
ja tez potwierdzam termin i miejsce Smile
No to do zobacznie we wtorek o 13 pod kolumna Zygmunta Mryg
... wysłać mi tu proszę fotki ze spotkania. I niech to nie będą same puste kufle po piwie Mryg
Hehehe okay postaramy sie Mryg
oj kufle napewno nie... conajwyzej puszki Mryg ja omijam knajpy i ogrodki... tylko plener Laugh
no to zamelduje się po powrocie Smile Wszyscy co niebyli niech żałują.
moozg jeszcze raz dzięki za cenne rady, spotkanko bardzo sympatyczne Laugh
Fotki ?? hhmmmmm dzisiaj nie mam czasu ale jutro postaram się coś wkleić jak się będzie nadawało Lol
pozdrówki dla ekipy łomiankowskiej Smile
Hehheeh dzieki Konrad my rowniez pozdrawiamy Laugh Bylo GENIALNIE NAPRAWDE !! Duzo sie nauczylysmy za co bardzo dziekujemy Grzeskowi Mryg Napewno jeszcze to nie jest perfekcja, ale coraz wiecej rzeczy potrafimy Mryg Mamy czas do nauki i zeby poprawic sie do nastepnego spotkania Mryg Zdjecia zaraz wrzucimy tylko pomniejszymy.
dzieki za mile towarzystwo
fajne takie wspolne plenery... na jednym napewno sie nie skonczy

a tymczasem wrzucam foty:

[Obrazek: spotkanie_wawff_01.jpg]

[Obrazek: spotkanie_wawff_02.jpg]

[Obrazek: spotkanie_wawff_03.jpg]

[Obrazek: spotkanie_wawff_04.jpg]

[Obrazek: spotkanie_wawff_05.jpg]

[Obrazek: spotkanie_wawff_07.jpg]

[Obrazek: spotkanie_wawff_06.jpg]
jo to ostanie fajne jest. to jest ten tunel który prowadzi nad Wisłe i jest pod Wisłostradą :?:
Na następny taki plener to i ja się piszę Smile
Niech zaluja Ci, ktorzy sa z Warszawy a ich nie bylo ^^ Grzesiek super zdjecie tylko na 1 tragicznie wyszlam (Agata). Wiecej plenerkow :P Teraz trzeba inne miejsce poszukac Mryg

:arrow: [Obrazek: 1a95775378e5badc.jpg]

:arrow: [Obrazek: be67dcab615edc3b.jpg]
no i jak fajnie Smile ciekawe foty Smile zycze wam wiecej takich udanych wypadow !! Smile milo ze sie zgrac umiecie ... pozdrawiam
bardzo mnie to cieszy że użytkownicy integrują się realnie po za forum myśle że przez to powstanie fajna zgrana paczka na forum Smile i dawac następne fotki ze spotkania Mryg
Teraz musimy poczekac, az Konrad wroci z dzialki i wrzuci swoje fotki Mryg Trzeba ustalic nastepne spotkanie i mniejmy nadzieje, ze z kazdym nowym spotkaniem bedzie przybywac coraz wiecej osob Mryg
no jestem jestem Smile Troszkę "zmęczony" ale zaraz coś postaram sie poprzycinać i wkleić Laugh

Bonzo ja generalnie aż jestem zdziwiony ze forum nie jest podzielone na województwa, to by na pewno pomogło w takich spotkaniach i na przykład raz na miesiąc organizować w wybranym województwie taki spocik. Na tej samej zasadzie że raz w roku macie zlot.

Fotek wspólnych niestety mam mało :roll:

Totalne skupienie i ćwiczenia ćwiczenia ćwiczenia ..
[Obrazek: 217d2e6b20ad5d10.jpg]
Wielka biała lodowa kulka Smile Zdradza co dziewczyny kupowały Lol
[Obrazek: 6f3d817ab58f1430.jpg]

Oczywiście parę fotek powędruje w odpowiednie działy do oceny Oops
Stron: 1 2
Przekierowanie