forFoto.pl forum fotograficzne

Pełna wersja: Dolnyślązacy łączmy sie..
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
No właśnie, tak pomyślałem, może zrobilibyśmy dolnosląską grupę?
Tylko pytanie ile nas jest ogólnie, a ile chętnych, i czy w ogole ?Smile
Da! Od razu się przyłącze!
jesli z moimi jeszcze slabymi zdjeciami mnie przyjmiecie to jestem za ;] zawsze gdzies sie chetnie podlacze Smile
tłum aż miło.
normalnie zainteresowanie bdb :P

superkomornik

Heh, na dniach załatwię Dolnośląską Grupę Fotograficzną w dziale Regionalne i tam będziemy mogli się wyżywać ;D
Ta, super.
Ja też! Ja też! Ale chyba nikt mnie nie weźmie pod uwagę dopóki się nie podszkolę :(
Raissa

Raissa napisał(a):Ja też! Ja też! Ale chyba nikt mnie nie weźmie pod uwagę dopóki się nie podszkolę :(

Spokojnie spokojnie :0
Tu nie chodzi o to żebyś była master fotoblaster.
Tu chodzi o to aby się zdjednoczyć :) Ma powstać GRUPA fotograficzna, a nie Związek profesjonalistów fotografii polskiej.

spotkać wspólnie pofocić, itd itp etc etc :)

popełnij wpis tutaj :)

http://www.forfoto.pl/viewtopic.php?p=50937#50937
Dobra, popełniłam wpis ;p Choć z tym wspólnym foceniem to na razie u mnie ciężko, najpierw muszę mego małża wysłać na jakąś psychoterapię, bo na dźwięk słowa "fotograf" otwiera mu się nóż w kieszeni. Kocha to zazdrosny...
wazniejsze w tym wszystkim jest zeby sie spotkac i podzielic doswiadczeniami, niz zeby od razu byc masta blasta;]
No to ja Was zasypię gradem pytań w takim razie hehehe, dobrze, że uki przeważają nad niedoukami (x:1), więc uważajcie hihihh :D
Raissa napisał(a):No to ja Was zasypię gradem pytań

To chyba Ich :P
Ja bedę tylko słuchac :D
Fabbiene napisał(a):Ja bedę tylko słuchac :D

W takim razie mamy już modela ;)
Raissa napisał(a):W takim razie mamy już modela ;)

No babcia powtarzała że ja niezły model jestem :) Ale na pewno nie w takim kontekscie :)
to ja bede naczelnym piwopijca :P
A "Żołądkową" ustawa przewiduje? ;) Ich bin krank, brrrr, zimno - o piwku się nie myśli w takich chwilach :(
zubrowke napewno ;]
robak napisał(a):zubrowke napewno ;]

Taaa, a potem się zaczaisz na kogoś w puszczy hihihi
a wy swoja grupe przeniesliscie tutaj? :roll: to po co bylo zakladac dzial, co? Mryg
FUJI

nie, ten temat założyem wczesniej zeby sprawdzić czy warto w ogole zakładać dział, jak mozesz to przenieś go nam tam oki?
ok Smile
No, teraz możemy gadać do woli hihihi
taaaa spamejszyn ile wlezie:D
no a nie wiesz, ze zybr wystepuje tylko w... paszczy? :D
kurka.. wyjdzie na koniec tak, ze bedzie to dolnoslaska grupa alkoholowa przy okazji robiaca wspaniale zdjecia, bo wylacza myslenie fotograficzne podczas ich robienia :) ja juz od dawna jak ktos mi zasloni telewizor mowie "wyjdz mi z kadru" :mrgreen:
Cześć. Widzę, że do szczęścia wam potrzeba już chyba tylko kogoś kto się przemądrza. No to w takim razie jestem tu najlepszy i najfajniejszy.
Sagilaczi spoko. Potrzebny byl cwaniak, bo cwaniak daje 30 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Halooo! Czy możecie tu ściągnąć jakieś panie?
Raissa po co? bez nich spokojnie sie napijemy :P
Ja nie pijam :)
Fabbiene, daj spokój, nawet wielbłąd czasem musi się napić, a Ty będziesz odstawać od reszty?
Fabbiene to bedziesz nosil i robil za kierowce ;P
robak napisał(a):Fabbiene to bedziesz nosil i robil za kierowce ;P

Nie mam prawka :D
Fabbiene napisał(a):Nie mam prawka :D

Tym bardziej będziesz ostrożnie jeździł ihhiihih ;P
Fabbiene napisał(a):
robak napisał(a):Fabbiene to bedziesz nosil i robil za kierowce ;P

Nie mam prawka :D

nie pijesz i nie masz prawka zeby nas wozic. nie pasujesz do nas! albo zaczniech browarowac, albo zrobisz prawko :P
Ou looooooooooooooooooooooooooool :D
Dobra, dobra żubrze, juz tak nie teges :P Ja asertywny jestem :roll: :roll:
Fabbiene, poradzimy sobie z Tobą: zwiążemy Cię i będziemy wlewać %% przez tulejkę :D
A ja nie piję, albowiem nie pozwala mi na to polskie prawo.
Raissa napisał(a):zwiążemy Cię i będziemy wlewać %% przez tulejkę :D

Perwersy :P
no... chyba ze ponizej 18 latek, to zmuszac do picia nie bedziemy - na prawko wyslemy :P
Cytat:no... chyba ze ponizej 18 latek, to zmuszac do picia nie bedziemy

Ooo Pan Robak Się poczuł hehe :P
Fabbiene cicho tam! oficjalnie na forum tak pisze. tak naprawde to jestemy zli, wredni, niedobrzy i deprawujemy male dzieci :twisted:
robak napisał(a):male dzieci

Eeee no bo tego.. yyy ja to duży jestem :)
Nie chcę po prostu namawiać was do złego czynu :P

superkomornik

Ożżżż, widze, że spamjeszym ostro działa. Może lepiej umówić się na jakieś konkretne spotkanie i wtedy pospamowac przy piwku...yyy..tzn na plenerze ;D Tylko ta pogoda już mnie wkurza strasznie :/
Pogodzie owej i stanie zdrowia osób przebywających na codzień w moim otoczeniu zawdzięczam obecny fatalny stan zdrowia. Nie ma to jak pierwsze skutki zimna na zewnątrz.
Sagilaczi napisał(a):Pogodzie owej i stanie zdrowia osób przebywających na codzień w moim otoczeniu zawdzięczam obecny fatalny stan zdrowia

Też jestem chory..
Ja jeszcze mam głos jak miałczący kot, ale poza tym jest gut, więc już śmigam poza domem :D
Witam
jak można to ja się chętnie przyłączam do grupki z dolnegośląska, a na wypady plenerowe z aparacikiem w celu zdobywania doświadczenia w fotografii cyfrowej zawsze się piszę.
Pozdrawiam
Przekierowanie