forFoto.pl forum fotograficzne

Pełna wersja: [Plóm]Widokówi z wojaży Plóma_22.10.07
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[Obrazek: ec9822efa1.jpg]
akurat tutaj drazni mnie nieco brak symetrii. byloby wg mnie wypasne gdyby bylo rowno na boki.
a mi sie podoba
rewelacja !!
choć mogłeś się postarać o symetrię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ee tam i tak jest zajebongo:)
robak dzięki, myślę że macie rację z tą symetrią. Niestety zdjęcie korytaża w orginale nie jest symetryczne ale zawsze można coś pokombinować...

[Obrazek: 2959a0ce70.jpg]
Plóm pierwszorzędne zdjęcie 10/10
Wypaśne!
bomba! rozpacalo mi muche na monitorze tak fajowe zdjecie Smile
zastanawialam sie co tez znajde pod tak wiele mowiacym tytulem Laugh

no i spodobal mi sie ten eksperyment Smile
bejbyl miło to słyszeć ;)
Fabbiene adriansan vasco5 Szakalikus dzięx!! :)
robak po części sam jesteś sobie winien ;)
FUJI dzięki po raz kolejny, niezmiernie sie cieszę, że sie Ci podoba :D

Tutaj mam takie cosiczko jeszcze z ostatniej chwili... Było już za późno jak sie zorientowałem, że ten makijaż jest niepotrzebny ale i tak myślę, że nadaje sie do pokazania...

<2_>
[Obrazek: d1f7ac0523.jpg]
Powiedz mi Ty o Plómie, jak to zrobileś?
To zdjęcie? fotomontaż?
Trzy warstwy, trzy zdjęcia. Twarz, chmury, makijaż... Każde z osobna robione innym aparatem.
pomijajac sposoby jakimi uzyskales efekt koncowy, calosc jak z futurystycznego obrazu.. Smile
no i co "gorsza" - znow mi sie podoba hehe Laugh
Plóm ... niesamowite ... super super super super
Najbardziej to pierwsze w wersji drugiej mi się podoba - super efekt!
No fajno, że sie podoba. Dzięki za komentarze :D
Kolejna praca z serii moich machinacji graficznych. Znowu nie do końca jestem zadowolony - tym razem okulary trochę się mi tu nie widzą... Tak czy siak eksploruję temat bo niezłą frajdę mi to sprawia :]

<3_>
[Obrazek: aa5165b7b6.jpg]

bejbyl jeśli jesteś odpowiednią osobą to prosiłbym Cię o przeniesienie tematu do działu "wasze prace". Trochę jednak chyba za bardzo poleciałem tutaj z photoshopem żeby podpinać ten temat do działu Mix...
Faza. straszna Faza Plóm :)
To chyba raczej dobrze co? :)
Cytat:To chyba raczej dobrze co? :)

Ha, no jeśli chodiz o zdjęcia, to tak :)
Znowu coś powstało... To ja tak tu sobie wklejał będę żeby to tylko na dysku u mnie nie leżało, komuś sie na pewno spodoba (mam nadzieje). Dwie ostatnie prace są zainspirowane występem Jamesa Ruskina w jednym z undergroundowych lokali Dublina a raczej właściwie atmosferą jaka im towarzyszyła... :]

<4_>
[Obrazek: a7be7c48cc.jpg]
3 wyśmienite

4 jak dla mnie rownież ciekawe acz widziałbym to lepiej przy lepszej ostrosci

pozdrawiam Smile
Dzięki bejbyl. Z tą ostrością to jest tak, że miałem z nią jakiś taki właśnie odjazd :) ...

Plóm napisał(a):bejbyl jeśli jesteś odpowiednią osobą to prosiłbym Cię o przeniesienie tematu do działu "wasze prace". Trochę jednak chyba za bardzo poleciałem tutaj z photoshopem żeby podpinać ten temat do działu Mix...

No a co Ty na to?
"na drzwiach poniesli...."
zgodnie z twola wola przeniose cie (znaczy nie ciebie, twoj wątek) na wlasnych barkach do dzialu grafiki i nieco zmodyfikuje temat, zeby byl zgodny z tam zalecanym Smile

ps. nr 3 sliczna Smile
Szczerze to już 4ka do mnie nie przemawia tak jak pozostałe.
FUJI dziękuje najładniej jak potrafię Tobie i twoim barką ;)
Barkecik no i trafne spostrzeżenie, dzięki za szczerość.
Mam jeszcze tutaj 2 sutuację z nieco innej już histori...

<5_>
[Obrazek: 9bb3410784.jpg]

I tutaj rzec by można, że autoportret...
<6_>
[Obrazek: a001286d34.jpg]
Plóm.. czym się fazujesz? :P
Fabbiene napisał(a):Plóm.. czym się fazujesz? :P
Czyżbyś ciekawy, alternatywnych sposobów eksploracji natchnienia szukał :p :)
no to oczywiste ze autoportret, poznalam po dloniach ;D
FUJI napisał(a):no to oczywiste ze autoportret, poznalam po dloniach Mr. Yellow

Buehehehehee... :lol2: FUJI to ja jeszcze z innej strony sie pokaże. Bez obrazy oczywiście ;)

<7_>
[Obrazek: 67949a1e7f.jpg]

Nie wiem czy nie w dziale akt powinienem to umieścić xD
łosz kurde.. pupa.. calkiem gola pupa :dev :lol2:
Plóm zdjecia niesamowite.... naprawdę alterpomysłowość Smile
FUJI napisał(a):łosz kurde.. pupa.. calkiem gola pupa

;D ;D ;D

a tak na poważnie........... Trójka moim skromnym zdaniem jest extra.....
:)
Matko Plum co to jest..
teraz to już na prawdę dużo dopingu poszło ? ;P
nie no a powaznie.. pomysł jest, wykonanie właściwie tez jest, ale i tak nie rozumiem :)
bejbyl dzięki. Jeśli udaje się mi uzyskać coś co można nazwać "alter pomysłowością" to czuję, że ta moja dłubanin ma sens :)
kowalska, FUJI - no i dla płci pięknej coś się znalazło ;)
Fabbiene no więc tak żeby tych niedomówień już nie było - nie wiem wciąż o co Ci chodzi z tym dopingiem ;P.

<8_>
[Obrazek: 4dc6fbad85.jpg]

<9_>
[Obrazek: 1c7bf17f5e.jpg]
nr 9... poznaje tego pana z innej twojej pracy.. kurcze, tak mozna sobie wyobrazac demona, a na przedostatnim - jądro zla z ktorego on powstal.. Smile
FUJI o_O no rozwaliłaś mnie, trafiłaś w dziesiątkę! Do tego było jeszcze napisane opowiadanie... Tak w ogóle to 9 siadła strasznie na jakości ale to nieważne...
Plóm masz to opowiadanie? podeslesz mi?
Po opowiadaniu niestety tylko pamięć pozostała :(. W każdym bądź razie ( tak maksymalnie po krótce) traktowało ono o narodzinach szatana tuż pod ratuszem w moim mieście. Wykluł ( a właściwie wykluwał) się on z owego kokona czemu towarzyszyły dziwne zjawiska natury "organicznej". Między innymi - oplecenie miasta korzeniami - żyłami puszczanymi przez kokon w celu pojmania i wyssania ze swoich ludzkich ofiar energii potrzebnej do narodzin Bohatera. Wszystko pokryte matową czernią, sadzą włącznie z oknami domów w których budzą się spanikowani ludzie (każdy nie na swoim miejscu, w nieswoim domu hi hi hi). Niebieskie rozładowania elektryczne na niebie, wiatr, półmrok no i ta panika ludzi wybiegających tuż o świcie z nieswoich domów w piżamach :).
Taka prosta klasyka, właściwie bardziej scena niż opowiadanie bo nigdy właściwie nie zostało ono dokończone...
Ten "kokon" w Kołobrzegu pod ratuszem wciąż jest i tylko czekać aż zacznie pękać i... :]
ałć... Smile
świetne ...
Cytat:świetne ...

:]

Ładnie - forum fotograficzne a ja tutaj sobie z takimi rzeczami frunę... Zaległości "na temat" odrobię jak przyjdzie na to pora a póki co... Wygrzebane z starego dysku i nieco zmodyfikowane na nowo:

<10_>
[Obrazek: 40422ff060.jpg]
bardzo fajne gratulacje :) zajrzyj do mnie ;]
Przekierowanie