forFoto.pl forum fotograficzne

Pełna wersja: STARCIE taus vs. wupi - zakonczone!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[center:6c6da2a9e6]GLOSOWANIE TRWA OD TERAZ DO 5.11. DO GODZ.20.00

TEMAT STARCIA: PASJA (CZLOWIEK)

zdjecie nr 1 - wupi
[Obrazek: 9be646d903041a3d.jpg]

zdjecie nr 2 - taus
[Obrazek: 1a802783ebc26f40.jpg][/center:6c6da2a9e6]
nareszcie Smile powodzenia kolego Smile

Maryanek

no ładnie pojedynek za pojedynkiem :) Powodzenia panowie głosik oddany :) Fotki jak dla mnie rewelacja :)
Głos oddany
Pozdr

PS pliki exif zdradzają który z obu panów jest właścicielem danej fotki ;)
a to chyba nie teges ;)
no to nie ogladaj exifa tylko glosuj ;]
już myślałem że tego ringu też nie będzie Smile.. ciekawe prace.. powodzenia
oo kurde :) kozackie :D
nooo kozackie!! Panowie gratuluje, świetne fotki!!
Cytat:PS pliki exif zdradzają który z obu panów jest właścicielem danej fotki ;)
a to chyba nie teges ;)
a myslalem ze jest to oczywiste od pierwszego rzucenia okiem na zdjecia...

Jedno zdjecie robi wieksze wrazenie dzieki duzo lepszej obrobce, drugie jest mimo wszytsko bardziej pomyslowe - mimo wszytsko gdyz temat Pasji tak rozumianej narzucal sie sam - co jzu sugerowalem w komentarzach przedstarciowych. Jednak realizacja wydaje mi sie wymagala wiecej od autora i gdyby nie fatalna obrobka, zdjecie bylo by swietne..

choc osobiscie zrobilbym to na kadr beksistowski raczej....
ja chyba wiem co jest nie tak z 2 - lepiej było wsadzić kogoś na "krzyż" a samemu zrobić zdjęcie, a nie odwrotnie :( serio teraz: 2 jest świetna, doceniam wysiłek, przygotowania itd tylko samo zdjęcie nie daje rady tematowi - właśnie w takich sytuacjach wciskam aparat głębiej w torbę, zamykam oczy i mijam szybkim krokiem bo wiem że za słaby jestem żeby to dobrze sfotografować

pozdrawiam wyjątkowo pokornie
(głos oczywiście był)
Wciskajac aparat w torbe i nie probujac nawet zrobic zdjecia nigdy sie niczego nie nauczysz ... i nie zgodze sie ze nie daje rady tematowi bo chyba nie rozumiesz po prostu tego zdjecia ;]
aha... to teraz ja też już wiem kto jest autorem... czy bronisz kolegi?

domyślam się że nie rozumiem (na dodatek jestem uprzedzony do interpretacji religijnych, ale to już mój problem) tyle, że szczególnie w kontraście z jedynką zdjęcie wygląda na zwykłego, ale porządnego (np słup jest prosty) snapszota/backstage ze świetnie przygotowanej sesji jakiegoś sławnego fotografa (koniec wazeliny ;)

ps. wciskając aparat w torbę uczę się pokory ;>
krzysiekwie napisał(a):wciskając aparat w torbę uczę się pokory

Nie zgodze się z tym, lepiej próbowac i popełniać błedy niż pokornie mówić "nie dam rady, może kiedyś..."
mam takie samo radio :P głos oddany na to lepsze :D
makak napisał(a):lepiej próbowac i popełniać błedy

toteż i się uczę na błędach (swoich i cudzych), ale tak poza tym dobrze jest znać swoje możliwości i ich granice (choćby bo to żeby je przekraczać) - kwestia indywidualna jak sądzę
Obie fotki dobre. Graty panowie. Głosik oddany oczywiście na tę lepszą fotkę :)
Niestety na 2 obróbka siadła a szkoda :(
Co to znaczy beksistwoski kadr? :)
Fakt, drugiej fotce brakuje obróbki i szczerze przyznam że nie rozumiem jej w odniesieniu do tematu "pasja".
Głos oddalem.
Fabienne:
"Pasja" podkreśla i warunkuje radykalizm chrześcijaństwa : aż po krzyż!! (taki obraz mamy w filmie Mela Gibsona)

myślę, ze o to chodziło autorowi zdjęcia, a raczej o 12 ostatnich godzin Chrystusa (jeżeli się mylę to proszę o poprawkę)

ja osobiście wolę pasję jak na 1, kojarzy mi się z czymś przyjemnym a nie z męczeństwem, ale każdy rozumie ją inaczej :)
Pasja (łac. passio cierpienie, męka) - w religii chrześcijańskiej fragmenty ewangelii opowiadające o męce

- to jedna rzecz - dla Fabbiene

A to druga rzecz - tez dla Fabbiene

aa o takie cos mi chodzilo..
http://vitaminart.net/zboard/data/goodart/b0003.jpg

albo tak..
http://images4.fotosik.pl/203/cebf298f30962a5c.jpg
GLOSOWANIE ZAMKNIETE Smile

GRATULUJE OBU UCZESTNIKOM, ZWYCIEZCA ZOSTAL WUPI Smile
taus dzieki za pojedynek Smile co Ci mialem powiedziec o fotce to juz powiedzialem Smile
pozdrawiam
Przekierowanie