forFoto.pl forum fotograficzne

Pełna wersja: SPOTKANIE NR 3
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam
Z uwagi na to ze nasz mod ostatnio malo udziela sie nie tylko w tym temacie wiec pozwolilem sobie go wyreczyc zakladajac ten topic, wiec tak proponowany termin spotkania:
20.04.2008 (niedziela) godz. 15:00 miejsce: rynek Krakowski

Pozdrawiam
Niedziela niedziela niedziela hmmmm - jutro postaram się dać odpowiedź Smile
zobaczymy ;-)

w czwartek zapraszam was na imprezę do klubu Enzo ;-D którą w sumie organizuję ;D
hehhehe Mryg Nali mysle ze to za duze tempo i ludzie nie zdaza sie ustawic Mryg no ale zobaczymy Mryg
Jesli termin nie odpowiada to zaproponujcie jakis inny ale jak dla mnie to raczej tylko niedziela wchodzi w gre

pozdrawiam
Na 70% będę mógł, ale w 100% będę dopiero wiedział w sobotę :/
No to juz cos, moze ktos jeszcze chetny ??
Hmm... Tak patrzę myślę i... Na ścisłość udałoby się być, ale pogoda zapowiada się mało ciekawie a do tego 15 to godzina dosyć wczesna...

Jak reszta?
OK nie ma sprawy Smile
Z reguły w niedziele możecie na mnie liczyć Smile
Decydujcie sie szybko bo czasu malo...
Ja się rozchorowałem, nie dam rady...
Również nie dam dziś rady niestety :/
szkoda... czekam na nastepny termin !!!
Ja bym proponował coś przez długi weekend.. Mnie pasuje od 1 - 6 maja w sumie Smile
mnie raczej nie ma w dluuuugi weekend
Również wyjeżdżam - w celach "biznesowych" nieopodal słowacji Laugh
Szkoda ze wszyscy jadą "gdzieś" , ja mianowicie jestem u siebie ;] i ani rusz Smile
A może jeszcze ktoś zostaje na dłuugi weekend w domu? To by się jakiś mniejszy zjazd zrobiło Mryg
Nie chciałem zakładać nowego tematu,więc piszę tutaj.Jestem ze śląska i mam zamiar wybrać się w poniedziałek do Krakowa na jakiś plener,może zostanę nawet do wieczora i jakieś zdjęcia nocne.Czy byłby ktoś chętny do wspólnego fotografowania?Wiadomo z kimś zawsze raźniej,a pozatym szukam kogoś,kto zna lepiej miasto,a nie tylko główne ulice.
Przekierowanie