forFoto.pl forum fotograficzne

Pełna wersja: Przywitanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Witam,

Mam na imię Paweł. Fotografią zajmuję się od jakiegoś czasu. Trafiłem na to forum z przeglądarki.

pozdrawiam serdecznie wszytkich
Witaj Daimoon w naszym gronie skromnym bo skromnym ale jak sam widzisz jest to nowe forum , ale miło że do nas dołączyłeś Smile
Cześć Daimoon no to forum zaczyna żyć Smile
Witam wszystkich jako nowy użytkownik tego forum.
Mam na imie Łukasz.
Fotografuje od niedawna,narazie bawie się Panasem FZ7.
Co do forum to całkiem niezłe Wink napewno bede tu zagladał dość czesto Laugh

Pozdrawiam Łukasz
ja rowniez witam milutko wszystkich nowicjuszy na forum majac nadzieje, ze bardzo szybko okreslenie "nowicjiusz" ulegnie zmianie, czego Wam i sobie czycze... Licze, ze bedziecie tu czesto wpadac, albo swiadomie zachodzic Mryg :P
pozdrawiam serdecznie
Witam wszystkich Laugh

Jeszcze nie zjamuje sie fotografowaniem, musze dorobic sie najpierw odpowiedniego aparatu ...uwazam ze robienie zdjec to bardzo interesujace zajecie a kazdy fotograf czy fotografik to artysta. Laugh

Pozdrawiam ;-)
Witam serdecznie ForFociaków.
Co niektórzy mnie znają Mryg, ale inni nie, więc się przedstawię: jestem august i bardzo miło mi tu zagościć.
Pozdrawiam!
august no znają Mryg witaj w gronie Smile
Witamy,witamy Laugh życze miłych chwil spedzonych na forum Wink
jako INNA (tylko bez daleko wybiegajacych skojarzen :P ) witam augusta Laugh
Aaaa! Inni są wśród nas...
nawet tu? .... Smile
zwlaszcza tu... 8)
Witam się tutaj, mam nadzieję że zadomowię się na dłużej o ile mnie przyjmiecie z małymi umiejętnosciami ale z wielką miłością do fotografii.
Do tej pory "cykałam" cyfrówkami typu sony p-43 i ostatnio sony S600, teraz czekam na Olympusa S500 przymierzyłam się do fujika S5600 i się nie pokochaliśmy.
no to tyle na początek.
witaj w gronie forfotowców Mryg nie ważne że małe umiejętności liczy się to że to lubisz Smile a jak lubisz to i będą z czasem umiejętności Smile
Witamy Laugh
no to ja też oficjalnie się przywitam i dziękuję za ciepłe przyjęcie moich pierwszych prób foto - mam nadzieję, że nadal będziecie tak cierpliwi Wink
witaj katia Smile milo i ciebie goscic na forum Smile
no witamy katia jak nie narozrabiasz to będziemy pewno długo cierpliwi Mryg
hej witaj Smile
A ja tak długo już tu jestem i jeszcze się nie przywitałem Lol Lol Lol

Więc, dobry wieczór forumowicze ! Laugh
Napisałem już trochę postów, ale nie zauważyłem tego tematu :mrgreen: No więc WITAM WSZYSTKICH :twisted:
Witam wszystkich forumowiczow.

Trafilem tu szukajac innego forum, ale widze, ze juz nie musze Smile

fajny klimat i mili ludzie, tego wlasnie mi bylo trzeba.

Aparaciku jeszcze nie mam za specjalnego, ale polknalem bakcyla (na razie slabiutki Nikon 5600, ale w lutym juz na 100% Fuji 5600) ;]
vladi witaj w gronie FF Smile domyślam się chyba jakiego szukałeś forum Mryg ale jak ci się tutaj podoba to bardzo nam miło Smile pokazuj fotki z tego niby słabego aparatu Mryg
bardzo chetnie, ale jeszcze w FAQ nie doczytalem jak to sie robi Mryg

wrzuce kilka IMO ciekawych makro wieczorkiem Smile
Rozmaiary fotek link
tu masz podane wszystko Smile
Witamy nowego forumowicza i czkeamy na foty Smile
cześć Smile ładnie robi twój nikon jak na tak mały aparacik.
Witam Was wszystkich Smile Darek mi na imię i mam nadzieję że zostanę z Wami Laugh
O nie zauważyłem tego tematu Smile
No więc mam na imię Piotrek, aparat mam gdzieś od końca kwietnia tego roku. Wciągnęło mnie to, lubię pstrykać i już Smile Chyba najbardziej lubie robić zdjęcia ludziom, portrety Smile zapraszam na moją stronkę jakby ktoś chciał zobaczyć więcej moich fotek.
witam w gronie FF Mryg Smile
Cześć wszytskim! Mam na imię Bohdan. Od czasu jak trafiłem na to forum zaglądam tu kilka razy dziennie. Panuje tu świetna atmosfera, która zachędza takich żótodziobów fotograficznych jak ja to odezwania się.
Pozdrawiam forumowiczów i adminów!
Alfioso kazdy kiedys zaczynal (nawet Bonzo nie urodzil sie z aparatem w reku) Mryg wiec pstrykaj fotki i wystawiaj na forum Smile
Alfioso witamy w gronie FF Smile
Witam ... Smile kazde forum o fotografi jest ciekawe ... tak wiec zagladam i czytam ... a teraz pozdrawiam i znikam hehe Mryg

Sebastian
banita witam w gronie FF Smile
Oops Ale odwaliłem głupio mi nie przywitałem się ale lepiej puźniej niż wcale :mrgreen:
Witam wszystkich lubię fotki strzelać nawet jeśli mi nie wychodzą :mrgreen:
Pozdrawiam
Maciej.B
P.S
No forum super jest Laugh
Smile
najlepsza z tego wszystkiego jest sygnaturka wszelkie fo pa wybacza Mryg
AMATOR to nie mus Mryg żeby sie wpisać Mryg ważne żeby sie dobrze tutaj bawić Mryg ale witaj w gronie FF Smile
Witam wszystkich!
Kupiłem aparat,lecz "nie potrafie sie nim posługiwać"!!!
Mam nadzieję że z waszą pomocą szybko naucze sie robić piękne zdjęcia. Laugh
kempes napewno Smile witamy na Forum Smile
kempes witaj w gronie FF Smile jeżeli jako dziecko opanowałeś sztuke chodzenia to i opanujesz sztuke focenia Mryg
kempes napisał(a):Mam nadzieję że z waszą pomocą szybko naucze sie robić piękne zdjęcia.

Mam nadzieje ze dzieki naszej pomocy szybko zobaczymy pieknie zdjecia Smile Witaj
Witam wszystkich serdecznie!

Można powiedzieć, że fotografię mam we krwi, bowiem mój tata był kiedyś fotografem i robił naprawdę dobre zdjęcia. Może kiedyś i on tu zagości.
Zdjęcia robię od zawsze, gdy tylko jest ku temu okazja. Jednak nigdy nie interesowały mnie szczegóły techniczne fotografii. Ostatnio mój kochany vladi zaczął mi dużo opowiadać o tym. Na początku się denerwowałam, że nic nie rozumiem...Postanowiłam dołączyć do forum. Jednak nie wiem, czy będę mogła nauczyć się czegoś używająć mojej idiot camera jaka jest Nikon Coolpix 5600, no ale może vladi pożyczy mi czasem swojego Fuji s5600... Wink zawsze mnie poprawia, że to nasz aparat, więc myślę, że tak :P
Na razie nie będę zamieszczać zdjęć, ponieważ najpierw chcę się troche od Was nauczyć, więć jakis czas pozostane w roli obserwatora. Nie dysponuję także odpowiednimi programami do obróbki zdjęć, bo od jakiegoś pół roku jestem odcięta od świata w wietrznej i deszczowej Holandii...Ale niedługo nadciągam, strzeżcie się więc, hihi :devil:
Witam Cie na FF Smile pokazujac zdjecia....a My mowiac Ci co masz poprawic szybciej dojdziesz do perfekcji Smile .... wiec czekamy ;-)
a co to za vladi co pozycza aparat? ;P no moze jak ladnie poprosisz... i podpiszesz cyrograf, ze jak cos popsujesz, to oddajesz nerke... Mryg :twisted:
mopsica witaj milo Smile vladi aleś ty sęp... Laugh
mopsica witaj na ff Smile
Dziękuję za miłe powitanie Laugh Postaram się wystawić jakieś zdjęcia do oceny już całkiem niedługo. Na razie czytam skrzętnie ABC fotgrafii i Wasze komentarze do innych zdjęć.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów Smile
mopsica witam w gornie FF Smile wstawiaj wstawiaj a się nie ociagaj Mryg
Witam wszystkich !Smile Skrótowo : nazywam się Aneta mam 14 lat ze Skarżyska Kam. Foto interesuje sie od 1,5 roku. Robie d80 -tką ,70-300 ,10-20 sigmy i m42 czasem :)mam zamiłowanie do kociastych. To tyle i mam nadzieję że Tutaj się dużo nauczę. Pozdrawiam wszystkich i znajomego franka -moderatora ! :P
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Przekierowanie