Witam,
Mam na imię Paweł. Fotografią zajmuję się od jakiegoś czasu. Trafiłem na to forum z przeglądarki.
pozdrawiam serdecznie wszytkich
Witaj
Daimoon w naszym gronie skromnym bo skromnym ale jak sam widzisz jest to nowe forum , ale miło że do nas dołączyłeś

Witam wszystkich jako nowy użytkownik tego forum.
Mam na imie Łukasz.
Fotografuje od niedawna,narazie bawie się Panasem FZ7.
Co do forum to całkiem niezłe

napewno bede tu zagladał dość czesto
Pozdrawiam Łukasz
ja rowniez witam milutko wszystkich nowicjuszy na forum majac nadzieje, ze bardzo szybko okreslenie "nowicjiusz" ulegnie zmianie, czego Wam i sobie czycze... Licze, ze bedziecie tu czesto wpadac, albo swiadomie zachodzic

:P
pozdrawiam serdecznie
Witam wszystkich
Jeszcze nie zjamuje sie fotografowaniem, musze dorobic sie najpierw odpowiedniego aparatu ...uwazam ze robienie zdjec to bardzo interesujace zajecie a kazdy fotograf czy fotografik to artysta.
Pozdrawiam ;-)
Witam serdecznie ForFociaków.
Co niektórzy mnie znają

, ale inni nie, więc się przedstawię: jestem august i bardzo miło mi tu zagościć.
Pozdrawiam!
Witamy,witamy

życze miłych chwil spedzonych na forum

jako
INNA (tylko bez daleko wybiegajacych skojarzen :P ) witam
augusta 
Aaaa! Inni są wśród nas...
nawet tu? ....

Witam się tutaj, mam nadzieję że zadomowię się na dłużej o ile mnie przyjmiecie z małymi umiejętnosciami ale z wielką miłością do fotografii.
Do tej pory "cykałam" cyfrówkami typu sony p-43 i ostatnio sony S600, teraz czekam na Olympusa S500 przymierzyłam się do fujika S5600 i się nie pokochaliśmy.
no to tyle na początek.
witaj w gronie forfotowców

nie ważne że małe umiejętności liczy się to że to lubisz

a jak lubisz to i będą z czasem umiejętności

no to ja też oficjalnie się przywitam i dziękuję za ciepłe przyjęcie moich pierwszych prób foto - mam nadzieję, że nadal będziecie tak cierpliwi

witaj
katia 
milo i ciebie goscic na forum

no witamy
katia jak nie narozrabiasz to będziemy pewno długo cierpliwi

Napisałem już trochę postów, ale nie zauważyłem tego tematu :mrgreen: No więc WITAM WSZYSTKICH :twisted:
Witam wszystkich forumowiczow.
Trafilem tu szukajac innego forum, ale widze, ze juz nie musze
fajny klimat i mili ludzie, tego wlasnie mi bylo trzeba.
Aparaciku jeszcze nie mam za specjalnego, ale polknalem bakcyla (na razie slabiutki Nikon 5600, ale w lutym juz na 100% Fuji 5600) ;]
vladi witaj w gronie FF

domyślam się chyba jakiego szukałeś forum

ale jak ci się tutaj podoba to bardzo nam miło

pokazuj fotki z tego niby słabego aparatu

bardzo chetnie, ale jeszcze w FAQ nie doczytalem jak to sie robi
wrzuce kilka IMO ciekawych makro wieczorkiem

Witamy nowego forumowicza i czkeamy na foty

cześć

ładnie robi twój nikon jak na tak mały aparacik.
Witam Was wszystkich

Darek mi na imię i mam nadzieję że zostanę z Wami

O nie zauważyłem tego tematu

No więc mam na imię Piotrek, aparat mam gdzieś od końca kwietnia tego roku. Wciągnęło mnie to, lubię pstrykać i już

Chyba najbardziej lubie robić zdjęcia ludziom, portrety

zapraszam na moją stronkę jakby ktoś chciał zobaczyć więcej moich fotek.
Cześć wszytskim! Mam na imię Bohdan. Od czasu jak trafiłem na to forum zaglądam tu kilka razy dziennie. Panuje tu świetna atmosfera, która zachędza takich żótodziobów fotograficznych jak ja to odezwania się.
Pozdrawiam forumowiczów i adminów!
Alfioso kazdy kiedys zaczynal (nawet
Bonzo nie urodzil sie z aparatem w reku)

wiec pstrykaj fotki i wystawiaj na forum

Witam ...

kazde forum o fotografi jest ciekawe ... tak wiec zagladam i czytam ... a teraz pozdrawiam i znikam hehe
Sebastian

Ale odwaliłem głupio mi nie przywitałem się ale lepiej puźniej niż wcale :mrgreen:
Witam wszystkich lubię fotki strzelać nawet jeśli mi nie wychodzą :mrgreen:
Pozdrawiam
Maciej.B
P.S
No forum super jest

najlepsza z tego wszystkiego jest sygnaturka wszelkie fo pa wybacza

AMATOR to nie mus

żeby sie wpisać

ważne żeby sie dobrze tutaj bawić

ale witaj w gronie FF

Witam wszystkich!
Kupiłem aparat,lecz "nie potrafie sie nim posługiwać"!!!
Mam nadzieję że z waszą pomocą szybko naucze sie robić piękne zdjęcia.

kempes witaj w gronie FF

jeżeli jako dziecko opanowałeś sztuke chodzenia to i opanujesz sztuke focenia

kempes napisał(a):Mam nadzieję że z waszą pomocą szybko naucze sie robić piękne zdjęcia.
Mam nadzieje ze dzieki naszej pomocy szybko zobaczymy pieknie zdjecia

Witaj
Witam wszystkich serdecznie!
Można powiedzieć, że fotografię mam we krwi, bowiem mój tata był kiedyś fotografem i robił naprawdę dobre zdjęcia. Może kiedyś i on tu zagości.
Zdjęcia robię od zawsze, gdy tylko jest ku temu okazja. Jednak nigdy nie interesowały mnie szczegóły techniczne fotografii. Ostatnio mój kochany vladi zaczął mi dużo opowiadać o tym. Na początku się denerwowałam, że nic nie rozumiem...Postanowiłam dołączyć do forum. Jednak nie wiem, czy będę mogła nauczyć się czegoś używająć mojej idiot camera jaka jest Nikon Coolpix 5600, no ale może vladi pożyczy mi czasem swojego Fuji s5600...

zawsze mnie poprawia, że to nasz aparat, więc myślę, że tak :P
Na razie nie będę zamieszczać zdjęć, ponieważ najpierw chcę się troche od Was nauczyć, więć jakis czas pozostane w roli obserwatora. Nie dysponuję także odpowiednimi programami do obróbki zdjęć, bo od jakiegoś pół roku jestem odcięta od świata w wietrznej i deszczowej Holandii...Ale niedługo nadciągam, strzeżcie się więc, hihi :devil:
Witam Cie na FF

pokazujac zdjecia....a My mowiac Ci co masz poprawic szybciej dojdziesz do perfekcji

.... wiec czekamy ;-)
a co to za vladi co pozycza aparat? ;P no moze jak ladnie poprosisz... i podpiszesz cyrograf, ze jak cos popsujesz, to oddajesz nerke...

:twisted:
Dziękuję za miłe powitanie

Postaram się wystawić jakieś zdjęcia do oceny już całkiem niedługo. Na razie czytam skrzętnie ABC fotgrafii i Wasze komentarze do innych zdjęć.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów

mopsica witam w gornie FF

wstawiaj wstawiaj a się nie ociagaj

Witam wszystkich !

Skrótowo : nazywam się Aneta mam 14 lat ze Skarżyska Kam. Foto interesuje sie od 1,5 roku. Robie d80 -tką ,70-300 ,10-20 sigmy i m42 czasem :)mam zamiłowanie do kociastych. To tyle i mam nadzieję że Tutaj się dużo nauczę. Pozdrawiam wszystkich i znajomego franka -moderatora ! :P