forFoto.pl forum fotograficzne

Pełna wersja: Zdjecia kolorowe na tle B&W
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wiam!

mam maly problem : mam kilka zdjec mojego samochodu z ktorych chcialbym zrobic zdjecia na czarno-bialym tle ale zeby samochod byl w kolorze Smile ...ale jestem ciapa i nieumien tego zrobic chociarz probowalem :(

...i z tad moja prosba do Was..... czy pomoglby mi ktos z tym ? Ja spakuje te zdjecia i do kogos bym wyslal Smile
....Jesli ktos juz to robil i sie zna na tym to mu zajmie to pare minut Smile

To jak... pomozecie ? Smile
W photoshopie najprostsza metoda jest włączenie zwykłego pędzla z trybem barwa i usuwasz kolor z całego obrazka, później włączasz sobie pędzel historii i malujesz rzeczy które chcesz żeby były kolorowe, efekt: [Obrazek: 4dedd02318.jpg]

Jak cos podeslij mi fotki na maila tharkun@boo.pl nie obiecuje ze odrazu zrobie bo mam tera sesje ale za kilka dni bym Ci odeslal.
Witam!

przepraszam ze sie do nikogo nieodezwalem z tymi zdjeciami ale przez ten czas mialem problem z internetem :(
Odrazu chcialbym podziekowac tym ktorzy sie odezwali do mnie a ja milczalem :(

Teraz juz internet mi dziala ale mail niekoniecznie :(
dlatego postanowilem wrzucic to na rapidshare.....

Czy ktos podjol by sie ?
Jesli tak wyslal bym linka na PW

Z gory wielkie dzieki Smile
Ile jest tych zdjęć ? Smile
Jak dużo, to raczej nie...
Witajcie, to mój pierwszy post Smile
Wg. mnie najlepiej zaznaczyć (bardzo precyzyjnie) obiekt który ma zostać kolorowy, następnie odwrócić i wybrać opcję desaturacja. Mryg
Przekierowanie