forFoto.pl forum fotograficzne

Pełna wersja: Spotkanie sierpniowe
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
HejSmile Co wy na to zeby sie spotkac 8 albo 9 sierpnia na nocne fotki:)Teraz na okres wakacji jest mozliwosc wjazdu na Palac Kultury do godziny 24 Smile:Wiec na nocne fotki uwazamy ze warto iscSmileSmile
ejjj a ja moge ?? prosze weźcie mnie ... mam nawet aparat całkiem fajny to może coś ustrzelę Smile
no nie wiemy !! Musimy sie zastanowic :P Glupie pytanie !! Jasne, ze tak tylko tym razem naszym samochodem Laugh
Tylko pamiętajcie żeby nie dawać mu coli do picia bo samochód pójdzie na żyletki ;P

PS. "Wróg Cię kusi coca-colą" :P hasło idealnie pasujące do neona ;P
hehehhehe LaughLaughLaughLaughLaughLaugh kurde Laugh Coś czuję ze muszę zmienić napój :P
A ja tesh mogę z moim super sprzętem ?? Laugh
pojechal bym z wami ale niewiem czy sie wyrobie :( , statywik musze oddac do reklamacji poniewarz jakis glowniany byl i sie caly polamal ;8
wszyscy mogą !! Ja tam żartowałem z tym, "czy mogę :P " Revue masz być i kropka Smile tyle powiem.
My to w piatek odpadamy bo jest premiera BAAAAAAAAATMANA Laugh Laugh !!!!!!!!!!!!!! A w sobote mozemy isc Smile Tzn.zeby nie bylo ze my decydujemy,poprostu bysmy wolaly zeby byla to sobota Mryg
bo te spotkania wasze to takie bardziej lokalne w stolycy? :|
od października częściej będe odwiedzał Wawke bo studia sie zaczną to wtedy jak dostane zgode od naczelnego(/naczelnej?) :P grupy to z chęcią zajrze do was Smile
właśnie jedrus juz nie mamy gdzie łazić po tej stolicy. Ja z chęcią wybrał bym się jakoś dalej ale nie sam ... a widzisz jak jest z ta ekipą Smile
Ja również wolałbym jakiś plener niż stolice Smile Tylko trzeba by było skołować też może ze 2-3 koleżanki które by pojechały z nami i pobawić się troszkę w ustawianą sesję w kilka osób niż ganiać po parkach i focić ławki i liście na chodnikach Mryg No chyba, że jedziemy w jakieś konkretne miejsce typu jakiś pałacyk albo coś opuszczonego (ale nie strzeżonego Mryg ) i tam się bawimy.
Byłem dziś na sesji z koleżanką, spokojnie by z nami pojechała Smile Efekty sesji pokaże jutro Laugh
hmyy ja bym poszedl na stadion X leciaSmile jak sa pustki to genialnie to wyglada i mozna bylo by jakas sesyjke tam zrobic Smile
miejsca napewno sie jeszcze znajda fajne, trzeba tylko poszukac...
dla kogos kogo kreci architektura czy industrial w wawie wiele tematow sie znajdzie Smile
na stadion nie ma wstepu .. nie wiem jak teraz ale z miesiąc temu właśnie specjalnie tam pojechałem .. ochrona nie pozwala nie dośc ze wchodzić to gadałe ze jest zakaz fotografowania Laugh .. może boją sie ze przecieknie do Unii ze jesteśmy w czarnej du*pie Smile
n30n tam zawsze byl ''zakaz'' fotografowania , a oni tego tak dobrze nie chroniaSmile, ale te zakazy sa NIELEGALNE w Polskim prawieSmile
wiem ze cały stadion jest ogrodzony siatką .. jest parę wejść gdzie stoją budki strażnicze a w nich
oczywiście ochrona. poza tym tam cały czas są roboty prowadzone więc jak ktoś nas by zobaczył to na pewno by nakablował choćby z uwagi na kradzież sprzetu Smile .. nie wiem .. jeśli mieli byście ochote iśc to ja z wami, ale raczej nas wygonią ze stadionu Smile
Witam!!!

Ja jestem za Stadionem.
Trzeba by zakupić płynny bilet i spróbować "ponegocjować" z ochroną.
Najlepiej niedzielnie, coby nikomu pod łopatę nie podchodzić Mryg

Jakby co, ja idę z Wami!

Pozdrawiam Bombi
czyli jest nas juz troje;] kurcze ja w niedziele wyjezdzam :| moze w piatek Laugh?, sciagnie sie moozga moze dziewczyny jak jeszcze beda ;] moozg kogos sciagnie i bedzie ekipa Smile
My odpadamy:/ W piatek juz wyjezdzamy na mazury na oboz ze studiow i wracamy 27 sierpnia:( Ale wiem ze GARBALAK(Ania) nigdzie chyba nie wyjezdza i chetnie z wami gdzies pojdzie:)Bo w pracy pyta sie co jakis czas "kiedy idziemy na fotki" heheh Wiec wnioskujac te jej pytania wychodzi na to ze jest baaaaardzo chetna LaughLaugh
taka byłam chętna że też wyjechałam za warszawę Mryg ale zdjątka chetnie zobaczę.. Smile z chęcią popatrzę na dobre fotki Laugh
pozdrawiam
kiedy coś gdzies? bo aparat już mi sie kurzy :P Mryg
dzis sie sporo w wawie dzialo, ja cos jakis czas ruszam z aparatem w miasto....
kwestia zgadania sie tutaj Smile
Można by się było jakoś ustawić Smile Wiadomo, że niektórzy mają szkołę w weekendy (np. ja) i pracę w tygodniu (np. ja) więc trzeba jakoś dopasować Smile W moim przypadku szkoła wygląda tak:
15/16.XI
29/30.XI
13/14.XII
Więc ja odpadam w te weekendy :/ W tygodniu pracuję od 8-16 + dojazd do wawy czy to samochodem czy pociągiem ok godziny więc również d*** :/

Tak więc moje zajęte terminy znacie Smile reszta dni wolna Laugh
no ja dokładnie tak samo szkołe mam z terminami + praca w tyg, a dojazd furką to trzeba liczyć jakies 1,5h do wawki

najprędzej to może w świąteczny weekend ;> :P
od 22 XII do 2 I wolne (no oprócz świąt wiadomo Smile ) to można sie styknąć :P
no wlasnie...

dlatego ja juz odpuscilem sobie grupowe spedy bo sie nigdy nie da dobrego terminu ustalic...
a tak samemu (lub we dwojke) zawsze mozna sobie wyskoczyc jak pasuje, a kurz nie ma szans na aparacie sie utrzymac ;p
Przekierowanie