forFoto.pl forum fotograficzne

Pełna wersja: galeryforfoto
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
wgralem sobie skrypt na serwer, ale zamiast witryny wyswietla sie kod zrodlowy i nie wiem co zrobic?

serwer mam na republice.

Pozdr Smile
daj adres strony Smile

(18-09-2008 10:02 PM)auto_joker napisał(a): [ -> ]wgralem sobie skrypt na serwer, ale zamiast witryny wyswietla sie kod zrodlowy i nie wiem co zrobic?

serwer mam na republice.

Pozdr Smile
ustawiłes chmody wg tej instrukcji ?
http://www.forfoto.pl/showthread.php?tid=2886
przyznam sie, ze nie wiem gdzie te chmody mozna zmienic. wchodze na serwer przez IE z wiersza polecen podajac adres witryny i haslo. otwiera mi sie folder FTP. jak chce cos wgrac to przeciagam.
daj mi dane do ftp to ci poustawiam Smile póżniej żebyś niemiał cykora zmienisz sobie hasło Smile
(18-09-2008 11:31 PM)Bonzo napisał(a): [ -> ]póżniej żebyś niemiał cykora zmienisz sobie hasło Smile

a to dobreLolLol
poszlo na priv Smile
dostałem pustego maila a priva wogóle Smile wyślij raz jeszcze Smile
poszlo Smile
hmmm nie wiem czemu ale nie można zmienić chmodów Smile pokazuje mi brak uprawnień Smile to jest darmowe konto?
darmowe.

byc moze nie ma mozliwosci ustawienia w/w parametrow.

a sa jakies inne konta za free, na ktorych skrypt bedzie dzialal?

Pozdr Smile
nie mam pojęcia czy są i jakie są Smile nie bawie się w tego typu konta bo szkoda czasu i nerwów kiedy płatne serwery są tanie jak barszcz Smile ale może ktoś ci podpowie o darmowych Smile
a nie masz dodatkowych wpisów w .htacces ?Smile
(19-09-2008 01:40 PM)Bonzo napisał(a): [ -> ]nie mam pojęcia czy są i jakie są Smile nie bawie się w tego typu konta bo szkoda czasu i nerwów kiedy płatne serwery są tanie jak barszcz Smile

no a te platne. które możesz polecic?

Pozdr Smile
Ja mam postawioną swoją starą galerię właśnie na skrycie galeryforfoto na darmowym serwerze yoyo.pl i wszystko ładnie działa. Spróbuj może tam.
juz wlasnie próbuje. pojawia sie perwszy problem. nie mozna zalozyc domeny auto_joker. system nie przyjmuje podkreslnikaNo2
na tym serwerze co stoi forum możesz sobie wykupić za 300MB i chyba 1GB transfer miesięczny zapłacisz 30zł na rok o ile się nie myle Smile jak by co moge pogadać z adminem i ci konto uruchomi bo w tym momencie mają strone w budowie Smile
chętnie skorzystam Smile
Przekierowanie