|
TURNIEJ - Zapisy do III edycji !!!
|
|
04-06-2010, 10:58 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-16-2010 09:25 PM przez Milczar.)
|
|||
|
|||
|
TURNIEJ - Zapisy do III edycji !!!
Witam.
Widzę, że bardzo się wam spodobał nasz forumowy Turniej więc zaczynamy 3 edycję ![]() Zapisy od teraz do niedzieli 11.IV.10 Jeśli będzie za mało zgłoszeń to zawsze będzie można przedłużyć termin zapisów i dopisać parę osób na siłę ![]() Zapisujemy się tutaj podając, tak jak poprzednio, nick i propozycję 3 tematów. Czyli tak: Nick z forum - 1 temat, 2 temat, 3 temat Każda następna osoba kopiuję listę osoby wyżej i dopisuje siebie a ja będę aktualizował dodatkowo listę w pierwszym poście. CZARNA LISTA: 1. yomen - hobby B&W,dzika szybkosc w czerni i bieli,portret kobiecy B&W 2. n30n_neon - reklama, HDR (zrobię wyjątek i zostawię ten temat ), My sweet Auto3. Vlod - w trawie, dwie strony, buty 4. matheux - architektura, kwiaty, dłoń 5. pawelbara - Macro, zdjęcie reklamowe, portret w plenerze 6. Eberloth - pod prąd, zakamarki kuchni, sztafeta pokoleń 7. tristan - magia, dym, ogień 8. tojacc - krajobraz, samochód, koncert 9. Fotgar - nad nami, niezwykłe, świat ("kadr z filmu" nie przeszedł) 10. Bialy92- we dwoje, zachód słońca,lotnictwo 11. PanBob - kolory, las, dziecko/dzieci (a spróbuję też ) (a proszę bardzo )12. Robert_76 - kobieta, krajobraz miejski, portret studyjny 13. Michuchu - przeznaczenie, walka, ślepota 14. Melton - zwierzęta , sport lub architektura , natura (macro) 15. Milczar - elektryczność, trudy codzienności, to co nas podnieca 16. CartmanPL - krew, w klatce czasu, wiara 17. pTad - poranek, krajobraz, światło 18. Emilia198305 - zakaz, środek, dojrzałość 19. Nikodem - nieszczęście, radość, obojętność 20. robak - pierwiastek z 2, opetanie, akt z martwej natury 21. CapeVerde - B&W, osoba, w Tatrach 22. amator - Ptaszek, życie, wiosna 23. marcin.srodek - pod słońce, o zachodzie, smieszne zdjecie 24. fotoarte - sport, człowiek, reportaż 25. marhefka - zieleń w mieście, 10:43PM, czasem słońce - czasem deszcz 26. barakuda- zwierzęta,macro,życie 27. JanekRambo- streetowe portrety z mojego miasta. 28. Mocca - depresyjnie , okno , ja wam jeszcze pokaze 29. Toul24 - bohater drugiego planu, nic dodać nic ująć, kiedy otworzysz oczy 30. PeSzymo - aparat, smutek, pleśń 31. Geronic - klucze, czas, od kuchni 32. 5ort - samochód , blok, drzewo 33. OctavianII - przyroda, dziecko, praca 34. Buli - zwierzęta, natura krajobraz, architektura 35. moosiatko - b&w, emocje, poranek 36. Kubak - reklama, kawa, moje miasto nocą 37. Nowaczini - Krajobraz, macro, B&W 38. Skarab - grochem o ścianę, w powietrzu malowane, emeryci 39. Piter18 - deszcz, motoryzacja, chłód 40. Pionio - Malowane światłem, portret glamour, czas Przedłużam zapisy do piątku 16.IV do godz. 24:00. ACHTUNG ACHTUNG !!! Osoby, które szukają informacji odnośnie Turnieju zapraszam TUTAJ Wiadomość o zapisach do Turnieju otrzymali wszyscy użytkownicy forum, nawet Ci którzy już byli zapisani na liście, te osoby mogą zignorować wiadomość Wpis na listę oznacza udział w Turnieju.
|
|||
|
04-06-2010, 10:59 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-07-2010 05:42 PM przez Yomen.)
|
|||
|
|||
|
RE: TURNIEJ - Zapisy do III edycji !!!
yomen-hobby B&W,dzika szybkosc w czerni i bieli,portret kobiecy B&W
Yomenart HomePage Lustrzanka cyfrowa |
|||
|
04-06-2010, 11:05 PM
|
|||
|
|||
|
yomen-temat1,temat2,temat3,(tematy podam jutro niech pomysle :p)
n30n_neon - reklama, HDR, My sweet Auto
NEON ND80+3 dekielki .. http://n30nneon.posadzdrzewo.pl |
|||
|
04-06-2010, 11:14 PM
|
|||
|
|||
|
yomen -temat1,temat2,temat3,(tematy podam jutro niech pomysle :p)
n30n_neon - reklama, HDR, My sweet Auto Laugh Vlod - w trawie, dwie strony, buty KM 7D Sony16-105 MAF70-210/4 MAF 50/1,7 Sigma50/2,8 macro |
|||
|
04-07-2010, 06:15 AM
|
|||
|
|||
|
n30n_neon - reklama, HDR, My sweet Auto Laugh Vlod - w trawie, dwie strony, buty matheux - architektura, kwiaty, dłoń |
|||
|
04-07-2010, 07:45 AM
|
|||
|
|||
|
n30n_neon - reklama, HDR, My sweet Auto Laugh Vlod - w trawie, dwie strony, buty matheux - architektura, kwiaty, dłoń pawelbara - Macro, zdjęcie reklamowe, portret w plenerze Canon 7D + Sigma 70-300 f4.0-5.6 + Tokina 135mm f2.8 + Pentaflex 50mm f1.8 + Sandisk 4GB + integral 16GB; VELBON CX460 Galeria Photoblog Maxmodels |
|||
|
04-07-2010, 07:50 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-07-2010 07:50 AM przez Eberloth.)
|
|||
|
|||
|
n30n_neon - reklama, HDR, My sweet Auto Laugh Vlod - w trawie, dwie strony, buty matheux - architektura, kwiaty, dłoń pawelbara - Macro, zdjęcie reklamowe, portret w plenerze Eberloth - pod prąd, zakamarki kuchni, sztafeta pokoleń P.S. n30n_neon - HDR to słabo, bo obróbka w Turnieju jest z grubsza jak w Dwutygodniówce. Ale może się mylę, niech mnie Adminy poprawią. No chyba, że to Hulanki-Dzikie-Rozkosze czy coś w tym stylu
Sprzęt - dekielek z przyległościami. Fumare humanum est!
|
|||
|
04-07-2010, 08:10 AM
|
|||
|
|||
|
ooo faktycznie , zapomniałem ale miło by było jak by ten temat był w turnieju. Jeśli jednak HDR nie przejdzie to znajdę co innego
|||
|
04-07-2010, 08:27 AM
|
|||
|
|||
|
n30n_neon - reklama, HDR, My sweet Auto Laugh Vlod - w trawie, dwie strony, buty matheux - architektura, kwiaty, dłoń pawelbara - Macro, zdjęcie reklamowe, portret w plenerze Eberloth - pod prąd, zakamarki kuchni, sztafeta pokoleń tristan - magia, dym, ogień |
|||
|
04-07-2010, 09:00 AM
|
|||
|
|||
|
n30n_neon - reklama, HDR, My sweet Auto Laugh Vlod - w trawie, dwie strony, buty matheux - architektura, kwiaty, dłoń pawelbara - Macro, zdjęcie reklamowe, portret w plenerze Eberloth - pod prąd, zakamarki kuchni, sztafeta pokoleń tristan - magia, dym, ogień tojacc - krajobraz, samochód, koncert 5DII + EF24-70L Darks on the left, Lights on the right, Gray is in the middle, and Lord, let us preserve the Holy Highlights, Amen |
|||
|
04-07-2010, 09:44 AM
|
|||
|
|||
(04-07-2010 09:00 AM)tojacc napisał(a): n30n_neon - reklama, HDR, My sweet Auto LaughA można coś bardziej normalnego? Bo oprócz "reklamy" to jakieś takieś... ;-) Sony A900, 35/2, 85/1.4, 135/2.8, i... kilka innych ;-) szkiełek Minolty |
|||
|
04-07-2010, 09:48 AM
|
|||
|
|||
(04-07-2010 09:44 AM)pTad napisał(a):(04-07-2010 09:00 AM)tojacc napisał(a): n30n_neon - reklama, HDR, My sweet Auto LaughA można coś bardziej normalnego? Bo oprócz "reklamy" to jakieś takieś... ;-) Regulamin trzeba zmienić. Jak nikomu z pary nie pasuje temat, to powinni mieć możliwość "relosowania". Albo zamiast jednego tematu dwa do wspólnego wyboru. Albo... <kij_w_mrowisko>
|
|||
|
04-07-2010, 02:15 PM
|
|||
|
|||
|
A dla mnie urok tego konkursu polega min na tym, że nie wiadomo na jaką cholerę (temat) się trafi
I nic bym nie zmieniał.
KM 7D Sony16-105 MAF70-210/4 MAF 50/1,7 Sigma50/2,8 macro |
|||
|
04-07-2010, 02:23 PM
|
|||
|
|||
(04-07-2010 02:15 PM)Vlod napisał(a): nie wiadomo na jaką cholerę (temat) się trafi Zawsze myślałem w tych kategoriach o przeciwnikach a tu proszę - można w ten sposób traktować temat...
|
|||
|
04-07-2010, 02:28 PM
|
|||
|
|||
(04-07-2010 02:15 PM)Vlod napisał(a): A dla mnie urok tego konkursu polega min na tym, że nie wiadomo na jaką cholerę (temat) się trafi zgadzam się niewiadomo tez na jaką "cholerę " (przeciwnika) się trafi i to ma jeszcze większy urok. Najlepiej niech los decyduje co komu pisane. |
|||
|
04-07-2010, 02:48 PM
|
|||
|
|||
|
n30n_neon - reklama, HDR, My sweet Auto Laugh Vlod - w trawie, dwie strony, buty matheux - architektura, kwiaty, dłoń pawelbara - Macro, zdjęcie reklamowe, portret w plenerze Eberloth - pod prąd, zakamarki kuchni, sztafeta pokoleń tristan - magia, dym, ogień tojacc - krajobraz, samochód, koncert Fotgar - nad nami, niezwykłe, kadr z filmu (można stosować kadrowanie, efekty specjalne itd...?), świat (w razie, gdyby "kadr z filmu" nie przeszedł) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Mów prawdę i uciekaj." |
|||
|
04-07-2010, 03:52 PM
|
|||
|
|||
|
Co się dzieje, że "nasze" dziewczyny milczą?
|||
|
04-07-2010, 04:17 PM
|
|||
|
|||
|
n30n_neon - reklama, HDR, My sweet Auto Laugh Vlod - w trawie, dwie strony, buty matheux - architektura, kwiaty, dłoń pawelbara - Macro, zdjęcie reklamowe, portret w plenerze Eberloth - pod prąd, zakamarki kuchni, sztafeta pokoleń tristan - magia, dym, ogień tojacc - krajobraz, samochód, koncert Fotgar - nad nami, niezwykłe, kadr z filmu (można stosować kadrowanie, efekty specjalne itd...?), świat (w razie, gdyby "kadr z filmu" nie przeszedł) Bialy92- we dwoje, zachód słońca,lotnictwo |
|||
|
04-07-2010, 04:22 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-07-2010 04:29 PM przez PanBob.)
|
|||
|
|||
|
n30n_neon - reklama, HDR, My sweet Auto Laugh Vlod - w trawie, dwie strony, buty matheux - architektura, kwiaty, dłoń pawelbara - Macro, zdjęcie reklamowe, portret w plenerze Eberloth - pod prąd, zakamarki kuchni, sztafeta pokoleń tristan - magia, dym, ogień tojacc - krajobraz, samochód, koncert Fotgar - nad nami, niezwykłe, kadr z filmu (można stosować kadrowanie, efekty specjalne itd...?), świat (w razie, gdyby "kadr z filmu" nie przeszedł) Bialy92- we dwoje, zachód słońca,lotnictwo PanBob - kolory, las, dziecko/dzieci (a spróbuję też )
Sony Alpha 300 + 18-70mm f/3.5-5.6, statyw, zestaw filtrów, soczewki makro |
|||
|
04-07-2010, 04:51 PM
|
|||
|
|||
(04-07-2010 03:52 PM)Vlod napisał(a): Co się dzieje, że "nasze" dziewczyny milczą? Milczę, z chęcia bym się zapisała ale jak w razie co pierwszą rundę cudem przejdę to pózniej i tak nie będę miała czasu bo już cały maj mam niestety zajęty ![]() Następną razą się zapiszę, a na razie muszę się jeszcze trochę poduczyć .Ps. Kibicować wam będę Lubię pracę. Praca mnie fascynuje. Mogę siedzieć i patrzeć na nią godzinami..... |
|||
|
04-07-2010, 05:44 PM
|
|||
|
|||
|
Jak HaDeeRa faktycznie nie może być to szkoda, przydał by sie jeden temat taki w którym można by sie wyżyć suwaczkami z photomatixa :P Jeśli nie to juz was nie kofam
Zaznaczę iż sądzę aczkolwiek i w zupełności nie zaprzeczę potwierdzając że nasza załoga prowadząca turniej mogła by dopuścić jeden jedyny temat związany z hadeerami. W końcu każda technika fotografii nie powinna być obca forum fotograficznemu a tym bardziej mając na uwadze tak wzniosły cel, pewnego rodzaju uroczystość jaką jest turniej. Więc bardzo proszę o pomyślne ustosunkowanie się do mojej propozycji i akceptacji HDR ![]() Pomijając fakt że guzik bracketingu ma większość puszek a w mojej powoli zarasta ![]() nono to jesli pomysł nie wypali jednak z tym hdr to będę płakał przez cały turniej i w ogóle się w sobie zamknę ![]() 1. [{!!!HDR!!!}] / jaknie to to Reklama ![]() 2. Motoryzacja (Detal) 3. Miejskie życie NEON ND80+3 dekielki .. http://n30nneon.posadzdrzewo.pl |
|||
|
04-07-2010, 06:05 PM
|
|||
|
|||
|
Jeśli już HDR to składany ręcznie w warstwach, bez Photomatixa. A tak w ogóle to jestem raczej za tym aby HDR był tematem "2tygodniówki"
|||
|
04-07-2010, 06:54 PM
|
|||
|
|||
|
n30n_neon - reklama, HDR, My sweet Auto Laugh Vlod - w trawie, dwie strony, buty matheux - architektura, kwiaty, dłoń pawelbara - Macro, zdjęcie reklamowe, portret w plenerze Eberloth - pod prąd, zakamarki kuchni, sztafeta pokoleń tristan - magia, dym, ogień tojacc - krajobraz, samochód, koncert Fotgar - nad nami, niezwykłe, kadr z filmu (można stosować kadrowanie, efekty specjalne itd...?), świat (w razie, gdyby "kadr z filmu" nie przeszedł) Bialy92- we dwoje, zachód słońca,lotnictwo PanBob - kolory, las, dziecko/dzieci (a spróbuję też ) Robert_76 - kobieta, krajobraz miejski, portret studyjny D80+N50/1.8+N85/1.8+Sigma10-20+Sigma17-70+N70-300. |
|||
|
04-07-2010, 08:21 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-07-2010 10:02 PM przez Milczar.)
|
|||
|
|||
Cytat:Zawsze myślałem w tych kategoriach o przeciwnikach a tu proszę - można w ten sposób traktować temat...
Yomenart HomePage Lustrzanka cyfrowa |
|||
|
04-07-2010, 10:32 PM
|
|||
|
|||
|
chyba trzeba będzie wyjać z szuflady banerek turniejowy i powysyłać zaproszenia żeby nazbierac 32 osoby
|
|||
|
04-07-2010, 10:38 PM
|
|||
|
|||
|
oki i dziękuję
|||
|
04-08-2010, 06:22 AM
|
|||
|
|||
(04-07-2010 10:38 PM)n30n_neon napisał(a): oki i dziękuję 3 dziewice i skrzynka wódki w zamian za dopuszczenie HDRa do turnieju :P Przykro mi nie ma w tym kraju nic za darmo ;P
|
|||
|
04-08-2010, 07:28 AM
|
|||
|
|||
(04-08-2010 06:22 AM)Milczar napisał(a): 3 dziewice i skrzynka wódki w zamian za dopuszczenie HDRa do turnieju :P Przykro mi nie ma w tym kraju nic za darmo ;P Będzie bibaa
|||
|
04-08-2010, 07:50 AM
|
|||
|
|||
(04-08-2010 07:28 AM)n30n_neon napisał(a):(04-08-2010 06:22 AM)Milczar napisał(a): 3 dziewice i skrzynka wódki w zamian za dopuszczenie HDRa do turnieju :P Przykro mi nie ma w tym kraju nic za darmo ;P Taaaaa bibaa tylko, gdzie wy te dziewice znajdziecie ? w przedszkolu chyba ![]() ![]()
Lubię pracę. Praca mnie fascynuje. Mogę siedzieć i patrzeć na nią godzinami..... |
|||
|
04-08-2010, 09:27 PM
|
|||
|
|||
|
n30n_neon - reklama, HDR, My sweet Auto Laugh Vlod - w trawie, dwie strony, buty matheux - architektura, kwiaty, dłoń pawelbara - Macro, zdjęcie reklamowe, portret w plenerze Eberloth - pod prąd, zakamarki kuchni, sztafeta pokoleń tristan - magia, dym, ogień tojacc - krajobraz, samochód, koncert Fotgar - nad nami, niezwykłe, kadr z filmu (można stosować kadrowanie, efekty specjalne itd...?), świat (w razie, gdyby "kadr z filmu" nie przeszedł) Bialy92- we dwoje, zachód słońca,lotnictwo PanBob - kolory, las, dziecko/dzieci (a spróbuję też ) Robert_76 - kobieta, krajobraz miejski, portret studyjny Michuchu - przeznaczenie, walka, ślepota Ha, widzę, że trafił mi się zaszczytny, szczęśliwy numer ^^" |
|||
|
04-09-2010, 04:48 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-2010 04:53 PM przez Melton.)
|
|||
|
|||
|
Jeżeli jeszcze można to się zapisze..... :
Melton - zwierzęta , sport lub architektura , natura (macro) |
|||
|
04-09-2010, 08:27 PM
|
|||
|
|||
|
prawidlowa lista
yomen-hobby B&W,dzika szybkosc w czerni i bieli,portret kobiecy B&W n30n_neon - reklama, HDR, My sweet Auto Laugh Vlod - w trawie, dwie strony, buty matheux - architektura, kwiaty, dłoń pawelbara - Macro, zdjęcie reklamowe, portret w plenerze Eberloth - pod prąd, zakamarki kuchni, sztafeta pokoleń tristan - magia, dym, ogień tojacc - krajobraz, samochód, koncert Fotgar - nad nami, niezwykłe, kadr z filmu (można stosować kadrowanie, efekty specjalne itd...?), świat (w razie, gdyby "kadr z filmu" nie przeszedł) Bialy92- we dwoje, zachód słońca,lotnictwo PanBob - kolory, las, dziecko/dzieci (a spróbuję też ) Robert_76 - kobieta, krajobraz miejski, portret studyjny Michuchu - przeznaczenie, walka, ślepota Melton - zwierzęta , sport lub architektura , natura (macro) Yomenart HomePage Lustrzanka cyfrowa |
|||
|
04-10-2010, 09:23 PM
|
|||
|
|||
|
Od razu i ja się dopiszę
![]() yomen-hobby B&W,dzika szybkosc w czerni i bieli,portret kobiecy B&W n30n_neon - reklama, HDR, My sweet Auto Laugh Vlod - w trawie, dwie strony, buty matheux - architektura, kwiaty, dłoń pawelbara - Macro, zdjęcie reklamowe, portret w plenerze Eberloth - pod prąd, zakamarki kuchni, sztafeta pokoleń tristan - magia, dym, ogień tojacc - krajobraz, samochód, koncert Fotgar - nad nami, niezwykłe, kadr z filmu (można stosować kadrowanie, efekty specjalne itd...?), świat (w razie, gdyby "kadr z filmu" nie przeszedł) Bialy92- we dwoje, zachód słońca,lotnictwo PanBob - kolory, las, dziecko/dzieci (a spróbuję też ) Robert_76 - kobieta, krajobraz miejski, portret studyjny Michuchu - przeznaczenie, walka, ślepota Melton - zwierzęta , sport lub architektura , natura (macro) Milczar - elektryczność, trudy codzienności, to co nas podnieca
|
|||
|
04-11-2010, 03:48 AM
|
|||
|
|||
|
I ja spróbuje swoich sił
![]() yomen-hobby B&W,dzika szybkosc w czerni i bieli,portret kobiecy B&W n30n_neon - reklama, HDR, My sweet Auto Laugh Vlod - w trawie, dwie strony, buty matheux - architektura, kwiaty, dłoń pawelbara - Macro, zdjęcie reklamowe, portret w plenerze Eberloth - pod prąd, zakamarki kuchni, sztafeta pokoleń tristan - magia, dym, ogień tojacc - krajobraz, samochód, koncert Fotgar - nad nami, niezwykłe, kadr z filmu (można stosować kadrowanie, efekty specjalne itd...?), świat (w razie, gdyby "kadr z filmu" nie przeszedł) Bialy92- we dwoje, zachód słońca,lotnictwo PanBob - kolory, las, dziecko/dzieci (a spróbuję też ) Robert_76 - kobieta, krajobraz miejski, portret studyjny Michuchu - przeznaczenie, walka, ślepota Melton - zwierzęta , sport lub architektura , natura (macro) Milczar - elektryczność, trudy codzienności, to co nas podnieca CartmanPL - krew, w klatce czasu, wiara |
|||
|
04-11-2010, 07:36 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-11-2010 07:36 PM przez pTad.)
|
|||
|
|||
|
W zasadzie to widze starych kompanów.... poprzedniej edycji
To ja tak nieśmiało.... też bym się zgłosił... tylko jak widzę po tematach to chyba połowę walkowerem bym musiał oddać, ;-) yomen-hobby B&W,dzika szybkosc w czerni i bieli,portret kobiecy B&W n30n_neon - reklama, HDR, My sweet Auto Laugh Vlod - w trawie, dwie strony, buty matheux - architektura, kwiaty, dłoń pawelbara - Macro, zdjęcie reklamowe, portret w plenerze Eberloth - pod prąd, zakamarki kuchni, sztafeta pokoleń tristan - magia, dym, ogień tojacc - krajobraz, samochód, koncert Fotgar - nad nami, niezwykłe, kadr z filmu (można stosować kadrowanie, efekty specjalne itd...?), świat (w razie, gdyby "kadr z filmu" nie przeszedł) Bialy92- we dwoje, zachód słońca,lotnictwo PanBob - kolory, las, dziecko/dzieci (a spróbuję też ) Robert_76 - kobieta, krajobraz miejski, portret studyjny Michuchu - przeznaczenie, walka, ślepota Melton - zwierzęta , sport lub architektura , natura (macro) Milczar - elektryczność, trudy codzienności, to co nas podnieca CartmanPL - krew, w klatce czasu, wiara pTad - poranek, krajobraz, światło Sony A900, 35/2, 85/1.4, 135/2.8, i... kilka innych ;-) szkiełek Minolty |
|||
|
04-11-2010, 07:58 PM
|
|||
|
|||
|
Ale są też "orzeszki" które debiutują :P
Sony Alpha 300 + 18-70mm f/3.5-5.6, statyw, zestaw filtrów, soczewki makro |
|||
|
04-11-2010, 08:10 PM
|
|||
|
|||
|
...prawie przegapilam zapisy...dobrze ze wrocilam w czasie...a niech strace...sprobuje drugi raz...
![]() yomen-hobby B&W,dzika szybkosc w czerni i bieli,portret kobiecy B&W n30n_neon - reklama, HDR, My sweet Auto Laugh Vlod - w trawie, dwie strony, buty matheux - architektura, kwiaty, dłoń pawelbara - Macro, zdjęcie reklamowe, portret w plenerze Eberloth - pod prąd, zakamarki kuchni, sztafeta pokoleń tristan - magia, dym, ogień tojacc - krajobraz, samochód, koncert Fotgar - nad nami, niezwykłe, kadr z filmu (można stosować kadrowanie, efekty specjalne itd...?), świat (w razie, gdyby "kadr z filmu" nie przeszedł) Bialy92- we dwoje, zachód słońca,lotnictwo PanBob - kolory, las, dziecko/dzieci (a spróbuję też ) Robert_76 - kobieta, krajobraz miejski, portret studyjny Michuchu - przeznaczenie, walka, ślepota Melton - zwierzęta , sport lub architektura , natura (macro) Milczar - elektryczność, trudy codzienności, to co nas podnieca CartmanPL - krew, w klatce czasu, wiara pTad - poranek, krajobraz, światło Emilia198305 - zakaz, środek, dojrzałość ...uczę się... http://www.flickr.com/photos/emiliapruszynska/ http://emiliap.digart.pl/ |
|||
|
04-11-2010, 08:44 PM
|
|||
|
|||
|
Moze i ja sprobuje
![]() yomen-hobby B&W,dzika szybkosc w czerni i bieli,portret kobiecy B&W n30n_neon - reklama, HDR, My sweet Auto Laugh Vlod - w trawie, dwie strony, buty matheux - architektura, kwiaty, dłoń pawelbara - Macro, zdjęcie reklamowe, portret w plenerze Eberloth - pod prąd, zakamarki kuchni, sztafeta pokoleń tristan - magia, dym, ogień tojacc - krajobraz, samochód, koncert Fotgar - nad nami, niezwykłe, kadr z filmu (można stosować kadrowanie, efekty specjalne itd...?), świat (w razie, gdyby "kadr z filmu" nie przeszedł) Bialy92- we dwoje, zachód słońca,lotnictwo PanBob - kolory, las, dziecko/dzieci (a spróbuję też ) Robert_76 - kobieta, krajobraz miejski, portret studyjny Michuchu - przeznaczenie, walka, ślepota Melton - zwierzęta , sport lub architektura , natura (macro) Milczar - elektryczność, trudy codzienności, to co nas podnieca CartmanPL - krew, w klatce czasu, wiara pTad - poranek, krajobraz, światło Emilia198305 - zakaz, środek, dojrzałość Nikodem - nieszczęście, radość, obojętność Fotoamator..ka ![]() http://smolensk-2010.pl/ |
|||
|
04-11-2010, 09:15 PM
|
|||
|
|||
(04-11-2010 07:36 PM)pTad napisał(a): W zasadzie to widze starych kompanów.... poprzedniej edycji eee nie bedzie tak zle,generalnie jak widze tematy to znow mi sie chce plakac/smiac ,bedzie jak ostatnio chociaz powodzenia wszystkim,bo ja tym razem to raczej nie bede mial tyle czasu aby produkowac dobre prace :/,ale podniose frekfencje ,jeszcze mi Bonza i Robaka brakuje !!!!! Yomenart HomePage Lustrzanka cyfrowa |
|||
|
04-11-2010, 10:14 PM
|
|||
|
|||
(04-11-2010 09:15 PM)Yomen napisał(a): jeszcze mi Bonza i Robaka brakuje !!!!!Szukasz kogoś... żeby mu fotograficzne lanie spuścić? ![]() ![]() ![]()
Sony A900, 35/2, 85/1.4, 135/2.8, i... kilka innych ;-) szkiełek Minolty |
|||
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Turniej III edycja - REGULAMIN itp. | Milczar | 4 | 3.006 |
04-17-2010 07:18 AM Ostatni post: pTad |
|
| TURNIEJ II EDYCJA - NAGRODY | Bonzo | 0 | 919 |
10-16-2009 07:03 PM Ostatni post: Bonzo |
|